Linn Ahlborg om skönhetsförvandlingen: "Ska jag verkligen göra det?"

Youtubestjärnan Linn Ahlborg är tveksam på huruvida hon ska gå igenom skönhetsförvanlingen eller inte.


Linn Ahlborg är en av Sveriges just nu hetaste Youtubestjärnor och hennes kanaler växer lavinartat. Den nyblivna 18-åringen följs av över 366 000 människor på sin youtubekanal och över 500 000 på Instagram. 

Linn njuter för fulla muggar av att ha fyllt 18 och har både tagit körkort och kört ett par härliga utekvällar på krogen i goda vänners lag. Hon har även släppt en jackkollektion som sålde slut direkt. 

Men likt alla andra 18-åringar så har hon helt vanliga 18-årsproblem. Bland annat när det kommer till att bestämma sig. 


"Ska jag verkligen göra det?"

Det varför ett par månader sedan som Linn valde att göra en hårförlängning med hjälp av löshår. Resultatet blev fantastiskt och Linn blev supernöjd. Men nu när hon ska till att byta ut håret, vet hon inte riktigt hur hon ska göra. 

"Imorgon ska jag till frisören för att ta ut mitt löshår och jag har tid för att sätta i det igen dagen efter. Dock börjar jag fundera nu om jag verkligen ska göra det. Jag kollade igenom några bilder och började väl "sakna" mitt naturliga hår litegrann. Dock är jag rädd att det kommer försvinna fort som fan"


"Grejen är att jag älskar mitt korta hår när det är lockat och fixat liksom men det är så platt och tråkigt annars. Med löshåret får jag en helt annan volym och behöver typ bara sova i fläta så ser det bra ut när jag vaknar. Aja, vi får se. Jag bestämmer mig nog på plats. Jag får ju känna hur det känns utan imorgon", skriver Linn. 

Hur hon gör, ja det återstår att se.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska hon ta ut löshåret?
Tack för din röst!