Charlie Sheen anklagas för att ha våldtagit Corey Haim, 13

Skådespelaren Charlie Sheen anklagas nu för att ha våldtagit den 13-åriga skådespelaren Corey Haim.


Skådespelaren Charlie Sheen, 52, anklagas för att ha våldtagit en 13-åring. Det är skådespelaren Dominick Brascia som pekar ut Sheen – och hävdar att han våldtog den då 13-åriga skådespelaren Corey Haim under inspelningen av filmen "Lucas" 1986.

När våldtäkten ska ha ägt rum så var Charlie då 19 år gammal. 

– Haim berättade att han hade haft sex med Sheen. Han sa att de hade rökt gräs och haft analsex. Efter att det hänt så blev Sheen väldigt kall och avståndstagande, berättar Dominick för National Enquirer.

Tidigare har skådespelaren Corey Feldman vittnat om hur han och Haim blev utnyttjade som barnskådespelare i Hollywood. I en intervju berättade han år 2016 att Haim blev våldtagen som 11-åring under en filminspelning.

Corey Feldman har berättat om de övergrepp som han och Corey Haim utsattes för som barn. Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag själv blev utsatt för övergrepp, men för Corey var det direkt våldtäkt. Corey var 11 år då, har Feldman tidigare berättat för Hollywood Reporter.

Charlie Sheen själv nekar, via sin advokat, till alla anklagelser skriver Etonline.

Corey Haim levde länge med missbruksproblem. Han dog år 2010 och blev bara 38 år gammal.

Corey Haim. Bildkälla: Stella Pictures.

Corey Feldman: "De våldtog en 11-åring under inspelningen"

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.