Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso rasar på PH-finalen: "Är riktigt lack"

Nöje | 09/11/2017 12:03

Det var under gårdagens Paradise Hotel-final som Bianca Ingrosso rantade på sin Instagram efter att vinnarna utsetts.

Drama, kärlek, skratt gråt, sex, humor, spel, och massor av fest, ja allt har vi fått uppleva tillsammans med deltagarna i Paradise Hotel 2017. 

Under onsdagen avgjordes det hela och ut ur matchen gick Anna Pankova och Jonathan Hermansson som vinnare. Detta efter att årets alla deltagare fått rösta på vilka de tycker skulle utses som vinnare. 

Anna och Hermansson hyllas nu överallt på sociala medier och enligt produktionen själva så var denna säsong "en av de absolut bästa som sänts på svensk tv". 

Men alla var inte lika nöjda över finalen. En av dem var Bianca Ingrosso

"Helt jävla fel"

Bianca har tidigare gått ut och berättat att hon är ett stort Paradise Hotel-fan och att hon följt programmet maniskt i år. På sin instagramstory la Bianca upp klipp från finalen och skrev till klippen att "fel par vann" och att hon inte tycker att Hermansson "spelat" tillräckligt för att vara värd en vinst.
– Hur kan folk vara så manipulerade? Anna, jag gillar dig. Men de enda värdiga vinnarna här var Emma och Smail. Hermansson har ju inte spelat ett dugg, säger hon i klippet. 

Ja, smaken är som baken.