- Foto: TT, Facebook. Bilden är ett montage.

Ed Westwick anklagas för ännu en våldtäkt

Nu träder ännu en kvinna fram och anklagar "Gossip Girl"-stjärnan Ed Westwick för våldtäkt.


I måndags gick skådespelerskan Kristina Cohen, 27, ut och anklagade "Gossip Girl"-skådespelaren Ed Westwick, 30, för våldtäkt. I ett Facebookinlägg beskrev hon den brutala våldtäkten, som ska ha ägt rum för tre år sedan.


Ed Westwick, längst till vänster, slog igenom som karaktären Chuck Bass i "Gossip Girl". Bildkälla: Stella Pictures.

Hon berättade bland annat att hon legat och sovit när hon väcktes av att Ed låg över henne med sina fingrar i henne. Hon försökte komma loss, men han var stark.

– Jag var paralyserad och livrädd. Jag kunde inte prata och inte röra mig längre. Han tryckte ner mig och våldtog mig, skrev Kristina.

Nu träder ännu en kvinna fram och berättar att även hon har blivit våldtagen av Westwick. Aurélie Wynn berättar att hon blev våldtagen av Westwick i juli 2014.


Aurélie Wynn. Bildkälla: Facebook.

Wynn berättar att hon hade tagit en Uber till en lägenhet efter att ha blivit ditbjuden av en vän, som då dejtade Westwicks rumskamrat.

Slet sönder hennes kläder

– Vi hängde till ungefär 05 på morgonen. Solen höll på att gå upp eftersom det var sommar. Vi bestämde oss för att sova eftersom vi alla hade events och saker att göra dagen därpå, och det fanns flera sovrum, skriver Wynn i ett officiellt Facebookinlägg.

– Och precis som för Kristina, så sa jag "nej" och han tvingade ner mig med ansiktet neråt. Jag var maktlös under hans vikt. Jag hade på mig en baddräkt som han slet sönder. Jag var totalt chockad, skriver Wynn i inlägget. 

Efter våldtäkten så ska Ed ha däckat, och Wynn lyckades ta sig ut från lägenheten. 

Ed har fortfarande inte kommenterat anklagelserna från Wynn. Under onsdagen gick han ut och förnekade att han skulle ha våldtagit Kristina Cohen – Ed skrev även att han "aldrig någonsin har träffat henne". 

Den våldtäkten som Kristina anklagar Ed för är nu polisanmäld och utreds av Los Angeles polis, LAPD, skriver Deadline. 

Här kan du läsa Wynns inlägg i sin helhet: 


"Gossip Girl"-stjärnan Ed Westwick anklagas för våldtäkt

Nu svarar Ed Westwick på våldtäktsanklagelsen

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!