Louis C.K.
Louis C.K. - Foto: Chris Pizzello/Invision/AP, File/TT Bild

Louis C.K. anklagas – blottade sig och onanerade

Flera kvinnor träder nu fram och berättar om de övergrepp de har utsatts för av komikern Louis C.K.


I slutet av oktober skrev Nyheter24 om hur den kända komikern Louis C.K., 50, vid flera tillfällen har onanerat framför kvinnor mot deras vilja. Ryktena har florerat i Hollywood i flera år, och nu träder flera offer fram.

År 2002 så uppträdde komikerduon Dana Min Goodman och Julia Wolow på en komedifestival i Aspen, Colorado. Efter deras uppträdande bjöd Louis med tjejerna till sitt hotellrum. Barerna var stängda och de ville fira – dessutom var Louis en komiker de beundrade. Hans avsikter verkade dessutom kollegiala.

Men så fort de kom till hotellrummet så insåg de att Louis hade andra planer. Det första han frågade var om han kunde ta fram sin snopp. Tjejerna försökte skratta bort det – men Louis klädde av sig alla sina kläder och började onanera, berättar de för New York Times.

En annan kvinna, Abby Schachner, berättar om ett telefonsamtal hon hade med Louis. Han onanerade då under deras telefonsamtal.

En komiker, Rebecca Corry, har även hon råkat ut för Louis sjuka beteende. Under en TV-inspelning år 2005 frågade Louis henne om han fick onanera framför henne. Hon tackade nej.


Louis C.K. Bildkälla: Charles Sykes/Invision/AP/TT Bild

Listan på de kvinnor som trätt fram och vittnat om Louis övergrepp är lång. Men själv vill han inte kommentera uppgifterna.

Ännu en kvinna som berättar om vad Louis utsatte för är författaren Judith Schachner. Hon hade träffat Louis via komikerkretsen, och ringde Louis för att bjuda in honom till en show.

Då hörde hon hur persiennerna drogs ner. Sedan började han prata om sina sexuella fantasier, och han började onanera samtidigt som de pratade i telefon, skriver New York Times.

Flera kända komiker har nu tagit avstånd från Louis C.K. Både Rosie O’Donnell, "Seinfeld"-stjärnan Jason Alexander och Jen Kirkman har alla fördömt Louis och hans handlingar.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...