Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Black Week börjar om

 
Dagar
 
Timmar
 
Minuter
 
Sekunder

Eminem-fansen i chock – det här ska han göra på söndag

Nöje | 11/11/2017 15:09

Eminem är just nu aktuell med världshiten "Walk on water". Och nu får fansen ännu en överraskning.

Älskar du Eminem mer än någon annan och känns det kanske som att han inte har synts lika mycket på senaste tiden? Well, då bör du hålla i dig i någonting nu. 

Det var under fredagen som Eminem släppte en ny låt med ingen mindre än världsstjärnan Beyonce! Låten heter "Walk on Water" och har redan blivit succé. Han senaste album släppte han år 2013, men efter över fyra års väntan kan fansen nu skratta sig lyckliga. 

Och mer kommer. 

Dyker upp på stora galan

Det är under helgen som årets Europe Music Awards går av stapeln. Galan äger rum i London, och det kommer minst sagt vara kändistätt. 

Sveriges egen stolthet Zara Larsson kommer vara där. Även Imagine DragonsDemi Lovato, Shawn Mendes, Kesha, Jared Leto och The Killers kommer att vara på plats. Och ingen mindre än Rita Ora kommer att vara värd under kvällen.

Men nu har MTV gått ut med kvällen största namn – som ingen hade förväntat sig skulle dyka upp. Nämligen Eminem. Det var fyra år sedan Eminem upprädde live på Europas största musikgala, men i år är en av världens genom tiderna största rappare tillbaka på MTV EMAs scen i London.Rapparen kommer att uppträda med ny låt under kvällen samt visa upp sig på röda mattan tillsammans med fans och andra världsstjärnor. 

MTV har även bekräftat att Zara Larsson ska komma in och sjunga tillsammans med en annan artist under kvällens gång. Vem det gäller är fortfarande oklart. Nu spekulerar fansen i om det skulle kunna vara Eminem?

Galan kommer att sändas live på MTV från klockan 20.00 svensk tid. Du kan även streama den här.

Det här vill du INTE missa. 


Mer:

Så kan du rösta fram Zara till Sveriges bästa artist 2017