Så kan du rösta fram Zara Larsson till Sveriges bästa artist 2017

Sveriges egen superstjärna kan få fint pris på MTV EMA 2017, här kan du vara med och rösta fram henne.


MTV EMA 2017 går av stapeln i London söndag 12 november och det kommer vara en gala fullspäckad med kända namn. 

Galan kommer bland annat ledas av världsstjärnan Rita Ora. Andra som kommer att uppträda live är Eminem, Kesha, The Killers och Demi Lovato men även vår svenska stjärna Zara Larsson.

MTV har berättat att hon kommer att uppträda med en annan artist, men med vem det blir vet vi ännu inte.

På förra årets MTV EMA vann hon i kategorin Best New Act, vilket innebär bästa nya artist 2016. I år är hon också nominerad, i kategorin Bästa svenska artist. 

Förra året var det FO&O som tog hem priset i kategorin. Om du vill rösta på Zara Larsson kan du höra det här. Andra som är nominerade i kategorin är bland annat Tove Lo och Axwell Ʌ Ingrosso

MTV EMA ser du antingen på MTV klockan 20:00 och hela galan kommer även livesändas på webben, den ser du enklast genom att klicka här.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde Zara vinna?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.