Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip tvingas anlita livvakt efter hotet

Nöje | 14/11/2017 16:25

Nu berättar Isabella "Blondinbella" Löwengrip om mardrömmen hon lever i just nu – efter det nya hotet mot henne.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27, är en av Sveriges mest kända kvinnor. Hon driver en framgångsrik blogg och hennes skönhetsmärke Löwengrip Care & Color är en miljonsuccé. 

Isabella har tidigare berättat om baksidorna med att vara en offentlig person – nämligen de hot som hon har mottagit genom åren. Hon har vidtagit flera åtgärder – bland annat har hon rigorös säkerhet i sitt hus på Lidingö.

Isabella Löwengrip. Bildkälla: Isabella Löwengrip Instagram.

I sin blogg beskriver hon nu om den pärs hon tvingas genomlida just nu. Under fredagen var hon på hockeymatch och då fick hon ett samtal från det säkerhetsbolag som hon har anlitat. 

Säkerhetsbolaget berättade att en situation hade uppstått – så under lördagen träffade hon säkerhetsteamet för en genomgång. 

"Jag har ett säkert hem, ett personlarm och ibland en vakt som är med mig. För mig att det lika bra att det är öppet att det är så, för när det inte är en vanlig knäppis utan mer avancerat är det bättre att visa att jag är fel person att slå mot", skriver Isabella i sin blogg.

Isabella skriver att hon ibland måste ha en vakt. Bilden är från ett annat tillfälle. Bildkälla: Björn Larsson Ask/TT Bild

Hon skriver vidare att hon har haft svårt att fokusera sedan i fredags och att det är ett stort stressmoment med det överhängande hotet. 

"Det är omänskligt att ha det såhär", skriver Isabella och avslutar sitt inlägg med orden:

"Ibland undrar jag hur mycket man ska orka med som människa, är det inte en skilsmässa så är det människor som vill mig illa". 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.