Onsdag 1 Dec
Stockholm

Därför gjorde Ben Mitkus och My Karlberg slut

Förhållandet mellan My Karlberg och Ben Mitkus tog slut.
Förhållandet mellan My Karlberg och Ben Mitkus tog slut. Foto:

Nu avslöjar både Ben Mitkus och My Karlberg varför deras förhållande inte höll.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Youtubeprofilen Ben Mitkus, 22, och hans flickvän My Karlberg, 19, har tidigare haft ett stormigt förhållande. De har varit ihop och gjort slut, bara för att sedan bli ihop igen. I mars avslöjade han att de var ett par igen och att han kände sig väldigt lycklig.

"Hoppas bara att ni kan acceptera att jag älskar henne så kan jag börja göra videos igen som förr. Jag är lycklig nu! Tredje gången gilt", skrev Ben på Instagram.

Men nu har förhållandet tagit slut. På sin Snapchat berättar Ben att de bägge insåg att det var dags att göra slut. 


I ett klipp på Youtube avslöjar Ben anledningen till att paret valde att gå skilda vägar.

– Det kändes som att hon slutade bry sig. Jag kunde komma hem från jobbet och jag frågade henne hur hennes dag hade varit och hon berättade, men hon ville inte veta hur min dag hade varit, säger Ben i en video på Youtube.

– Det kändes som att min flickvän inte är stolt över mig. Jag stöttar henne i allt hon gör men hon stöttade inte mig typ, det kändes som en stor smäll, säger Ben i klippet.

My har även hon kommenterat uppbrottet.

"Jag älskar Ben, och jag är så tacksam för den tid vi haft även fast det både varit upp och ner. Efter vårat senaste stora bråk tappade jag mycket av mina kärlekskänslor och hoppet om att de faktiskt skulle funka mellan oss", skriver hon på Instagram.

Det verkar inte vara några bittra känslor mellan det tidigare paret.

"Jag hoppas ni förstår och nu när ni fått en förklaring från båda, kan gå vidare precis som vi kommer göra. Jag önskar honom allt gott, och ångrar ingenting, men nu måste jag vända blad och börja mitt nya äventyr", skriver My vidare.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera
Kopiera länk
Dela