Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paows första möte med Magdalena Graaf gick inte som tänkt

1 av 1

Nöje | 17/11/2017 11:10

Paulina "Paow" Danielsson blir väldigt generad när hon ska berätta om hennes första möte med Lance mamma Magdalena Graaf.

Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson, 24, och kändissonen Lancelot "Lance" Hedman, 17, har bara varit ett par i några veckor – men de verkar redan vara mer kära än någonsin.

Nu har paret dragit på kärleksresa till Thailand där de njuter av landet och varandras sällskap. Första anhalten blev den Thailändska huvudstaden Bangkok och på Instagram har paret lagt ut många mysiga kärleksbilder på varandra där de pussas, solar, turistar och myser runt. 

Paulina är aktuell med dokusåpan Temptation Island som just nu sänds på Kanal 5, där hon medverkar tillsammans med expojkvännen Mattias Coleman. Programmet spelades in för cirka ett år sedan och paret valde att gå isär efter sin medverkan. 

"Kan inte berätta"

I Expressens "uppsnack" för Temptation Island gästade Paulina och vännen Alma som också syns i rutan. Men det blev inte bara snack om själva programmet. Utan det frågades även runt om Paulinas nya förhållande. Bland annat frågade reportern om Paulina träffat Magdalena Graaf ännu. Och ja, det kan man säga att hon har. 

– Jag har träffat henne. Vi var hemma hos dom. Eller ja. Första intrycket var nog mindre bra haha.

– Jaha..?, säger reportern. Kan du berätta vad som hände?

– Det blir lite to much info, säger Alma.

– Nej alltså jag kan inte prata om det. Lite privatliv måste man ju ha, lägger Paulina till.