Mattias Coleman medverkar i Temptation Island.
Mattias Coleman medverkar i Temptation Island.

Mattias Coleman: "Därför gjorde jag och Paow slut"

Det har stormat en hel del kring kändisparet. Nu väljer Mattias Coleman att berätta sin version om uppbrottet med Paulina "Paow" Danielsson.


Relationssåpan ”Temptation Island” gjorde i år comeback i rutan – och har minst sagt fångat tittarnas intresse. Programmet går ut på att fyra par beger sig till en paradisö för att sätta sitt förhållande på prov. Och nu har det börjat knaka i fogarna för vissa. 

Annica Englund och Marcelo Peña valde att avsluta sin medverkan, Oliver Hunt och flickvännen Kristinas förhållande ligger på väldigt hal is, och nu börjar även Mattias Coleman och Paulina "Paow" Danielsson att få det tufft inne i husen.

– Det värsta är att sova, för jag hatar att sova utan honom, säger Paow i ett tidigare avsnitt.


"Gick isär efter sin medverkan"

Paulina och Mattias är idag inte tillsammans längre, utan valde att gå isär efter sin medverkan. Men enligt båda parterna ska det hela inte berott på programmet i sig, utan på andra omständigheter. 

I Expressens uppsnack inför Temptation Island gästar Mattias och väljer då att ge sin version om varför paret gjorde slut. 



– Jag var kär då. Men vi hade inte världens bästa förhållande. Vi kunde säga både det enda och det andra till varandra. Jag är inte den som vill smutskasta någon efteråt, utan det fungerade inte helt enkelt, och så var det för det mesta. 


– Vårt uppbrott berodde på väldigt mycket olika saker, jag hade kanske önskat att vissa saker kunde stanna mellan mig och Paulina, och jag måste säga att man inte ska tro på allt man läser och hör, säger Mattias. 

Vad Paulina sagt om saken kan du läsa här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!