Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lotta Bromé svarar på anklagelserna om sexuella trakasserier

- 23/11/2017, 10:54

Tidigare i veckan meddelade Lotta Bromé att hon slutar på Sveriges radio – nu bemöter hon de anklagelser som riktats mot henne.

Det var i tisdags som den folkkära SR-profilen Lotta Bromé, 52, berättade att hon slutar på Sveriges radio

På sin officiella Facebook-sida tackade Lotta bland annat medarbetare och lyssnare efter sina nästan tio år på Sveriges radio.

"Man ska sluta på topp!", skrev Lotta och avslutade inlägget med att det var dags att gå vidare.

Lotta delade även inlägget på sin officiella Twitter, och där skrev flera hur mycket de skulle sakna hennes röst i etern. Men andra kommenterade att Lotta slutar på grund av att hon har anklagats för sexuella trakasserier.

”Men det mest intressanta är väl ändå att människor tar allt det som skrivs i tidningar som sanningar?”, skriver Lotta som svar på en fråga.

Lotta Bromé sexuella trakasserier

Längre ner i tråden på Twitter skriver Lotta att hon ska "berätta när tiden är inne" och att hon tycker att det är "intressant att ta del av allas åsikter – utan att de vet någonting om vad allt handlar om."

Under onsdagen skrev Lotta en tweet där hon refererade till Donald Trumps "fake news" och hon retweetade även en tweet som löd "hur bevisar man vad som inte hänt?".

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.