Torsdag 19 Maj
Stockholm

Saga Scott avslöjar nya jobbet: "Vill hitta tillbaka till mig själv"

Före detta Paradise Hotel-deltagen Saga Scott har skaffat sig ett nytt jobb inom restaurangbranschen. I hennes och vännen Jonna Lundells podd berättar hon att det känns som att hon hittar tillbaka till sig själv.
1 av 4
Saga Scott har skaffat sig ett nytt jobb. Foto: Saga Scott
I senaste avsnittet av Saga Scott och Jonna Lundells podd berättar Saga om att hon har ett nytt jobb i restaurangbranschen. Något hon trivs väldigt bra med.
2 av 4
Jonna Lundell och Saga Scott. Foto: Instagram
Saga Scott, tidigare deltagare i Paradise Hotell, berättar i hennes och vännen Jonna Lundells podd att hon har ett nytt jobb inom restaurangbranschen. Något hon trivs med väldigt bra.
3 av 4
Saga Scott. Foto: Instagram
Adrian Kolgjini är Saga Scotts kärlek. I senaste avsnittet av Sagas och vännen Jonna Lundells podd berättar hon om sin kärlek till hästar, något som passar då hennes nuvarande kärlek Adrian Kolgjini rider trav.
4 av 4
Adrian Kolgjini är Saga Scotts kärlek. Foto: Instagram

Den färgstarka Paradise Hotel-profilen avslöjar vad hennes nästa jobb kommer att bli.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är i podden "Jonna och Saga" som Jonna Lundell och Saga Scott berättar om livet innan kändisskapet. Jonna berättar att hon hoppade av skolan och Saga berättar om sitt brinnande hästintresse som fick läggas på is efter Paradise Hotel.

– Hästar har varit ett stort intresse för mig hela livet. Jag har tidigare köpt in hästar från Holland, så red jag in dem, och sålde dem. Köpte in nya, och har hållit på att tävla och träna. Sen gick jag naturbruksgymnasium med inriktning hästhållning. Så det var en stor del av mitt liv, berättar Saga.

Saga berättar att ett av hennes andra jobb var på en restaurang vid namn Harrys där hon arbetade som servitris. Vilket hon stortrivdes med. 


– Jag och min dåvarande sambo jobbade lite i restaurang, jag trivdes med det som fan. Jag älskar att se gästerna glada, ta hand om dem, och servisyrke passar mig väldigt väl. Så var pengarna bra. Det var ett bra liv. Men jag och min kille gjorde slut och då hade jag varit i förhållande i nästan hela mitt liv. Då drog jag till Mexico och var med i Paradise Hotel, och då hade jag så mycket att leva ut. 

Efter Paradise Hotel blev Saga ett namn på allas läppar och hon har sedan dess medverkat flera program och poddar. 


Bildkälla: Instagram

Bildkälla: Instagram

Saga är idag tillsammans med travprofilen Adrian Kolgjini

Saga har på senare dagar känt att hon saknar många bitar från sitt gamla jag så nu väljer hon att ta några steg tillbaka till den hon tidigare var. 

– Jag är väldigt nöjd med mitt liv. Jag är så glad över podden och att vi kan hjälpa folk via den. Det är nog det bästa jag gjort sen mina shiny days haha. Men ibland är det klart att jag saknar mitt gamla liv, och det är just därför jag köpt häst och sökt ett nytt jobb, berättar Saga. 

– Vad är det för jobb?, frågar Jonna.

– Det är ett restaurangjobb, där jag kommer vara timanställd så jag får hitta tillbaka lite till mina gamla rötter, berättar Saga.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Följer du Saga Scott på sociala medier?
Tack för din röst!
Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela