- Foto: FameFlynet / Bestimage

Uma Thurman till hård attack mot Harvey Weinstein

"Kill Bill"-stjärnan Uma Thurman riktar nu hård kritik mot Harvey Weinstein.


Skådespelerskan Uma Thurman, 47, går nu till attack mot Harvey Weinstein, 65. Harvey som har anklagats för en mängd sexuella övergrepp och våldtäkter har producerat Umas succéfilmer "Pulp Fiction" och "Kill Bill", och nu vänder sig Uma mot Harvey.

Under thanksgiving så delade Uma med sig av en hälsning till sina nästan en halv miljon Instagramföljare – hon skrev att hon var tacksam för alla hon älskar och de som har varit modiga att stå upp för andra.

"Jag sa att jag var arg nyligen, och jag har flera anledningar, #metoo, ifall du inte ser det på mitt ansiktsuttryck", skrev hon.


Uma Thurman i "Kill Bill: Vol 1". Bildkälla: Stella Pictures.

Hon avslutade inlägget med att önska glad thanksgiving – till alla förutom just Harvey, som hon hoppas lider ordentligt just nu.

"Jag är glad att det går långsamt – du förtjänar inte en kula", skrev Uma.

Efter att anklagelserna riktades mot Harvey så väntade många på att Uma skulle tala ut, och då sa hon till Access Hollywood att hon inte skulle kommentera Harvey i detalj.

– Jag har väntat tills jag känner mig mindre arg, och när jag är redo så säger jag vad jag har att säga, sa Uma då.

Quentin Tarantino talar ut om Harvey Weinsteins övergrepp

Stjärnorna pekas ut – anklagas för misshandel och våldtäkt

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.