Onsdag 12 Maj
Stockholm

Paow och Lance: "Då blir vi föräldrar"

Paow & Lance
Paow och Lance har stora planer inför framtiden. Foto: Instagram

Paow om framtiden med Lance: "Vill inte stå i en bar på Stureplan utan barn och familj".

Kommentera (29)
Kopiera länk
Dela

Nykära paret Paulina "Paow" Danielsson, 24, och Lancelot Hedman Graaf, 17, befinner sig i skrivande stund på resande fot borta i Thailand. Paret har det tillsynes mysigt i varandras sällskap men har haft lite motvind under resan. Bland annat drabbades de av dåligt väder, magsjuka och getingattack på nya hotellet som var placerat ute i djungel. I en instagramvideo filmade Lance även hotellets toalett där det kröp fult med myror.

"Då vill vi bilda familj"

Men vad gör motgångar bättre än att föra en närmre sin partner? Det nykära paret tycks verkligen ha bestämt sig för sin sak och enligt Paulina liknar inte denna relation någon av hennes tidigare. 

– Jag har inte pratat om framtiden med något ex på samma sätt som jag pratar med Lance, vi kan liksom ligga i sängen och mysprata om framtiden, berättar hon i Expressens uppsnack inför Temptation Island. 

Paulina berättar även att hon om fem år inte ser sig själv i Sverige samt tillägger att paret då planerar att ha skaffat barn. 

– Man vill ju inte springa runt som ett drinkluder på Stureplan. Lance har sagt att han vill göra lite smarta investeringar sen ska vi bilda familj. När han är 21 och jag 28 då vill vi ha barn, berättar Paulina. 

Mer: 

Nu skrattar alla åt detaljen i Paow och Lance yogavideo

Kommentera (29)
Kopiera länk
Dela