Torsdag 13 Maj
Stockholm

Romansen tog slut – nu är FO&O-stjärnan singel igen

1 av 2
2 av 2

Kärleken mellan stjärnan och flickvännen tog slut och han är nu singel.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Killarna i FO&O är inte bara kända för sina sångröster och häftiga koreografier, utan även för sina privatliv. Felix Sandman, 19, Oscar Enestad, 20, och Omar Rudberg, 19 har stått i rampljuset sedan barnsben och har idag fans världen över som bevakar varje steg de tag. Och intresset för vem killarna dejtar, det är minst sagt stort. 

Förhållandet mellan FO&O-stjärnan Oscar Enestad, 20, och hans Cecilia Dahlbom, 48 blev en av årets absolut hetaste potatisar. Paret inledde sin relation när Oscar var 17 år och har hängt ihop sedan dess.

– Jag tycker inte att det är relevant, svarade Oscar i en intervju med Hänt när de frågade om paret.

En annan av bandmedlemmarnas privatliv som också hamnade i strålkastarljus var Felix. Han föll nämligen för dansaren  Lovisa Bengtsson och paret började träffas tidigare i år. 

Nu är Felix aktuell i Melodifestivalen 2018 där han kommer att ställa upp själv, utan resten av bandet. Och det var i samband med den pressträffen som Hänt passade på att byta några ord med profilen. Han berättade då att han nu är singel. 

– Jag är singel sedan två månader tillbaka. Det gick inte så bra helt enkelt. Det är lite därför jag är här med den här låten. Den handlar om oss. Jag vill inte avslöja för mycket, men om min kärlek och mina känslor och sånt där, sa han till Hänt.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela