Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så mycket pengar får singeltjejerna i Temptation Island

Nöje | 02/12/2017 14:02

Hur mycket får egentligen singeltjejerna i Temptation Island för att ställa upp i programmet?

Relationssåpan ”Temptation Island” har under hösten gjort comeback i Kanal 5 och på sociala medier har det minst sagt kommit att bli det mest omdiskuterade programmet tillsammans med Paradise Hotel.

Programmet går ut på att fyra par beger sig till en paradisö för att sätta sina förhållanden på prov. Ön kryllar nämligen av hungriga singelkillar och singeltjejer. Paren splittas upp och bor på varsitt håll tillsammans med singlarna. 

Temptation Island Sverige

I veckans Eftersnack gästar deltagarna Denise Desmond och Oliver Hunt som är två av de deltagare som fått mest tv-tid i programmet, detta då det slog gnistor om profilerna inne i huset. 

Profilerna pratar bland annat om vad som hände i huset, vad tittarna inte får se, och vad som egentligen hände under badkvällen när kamerorna inte var med. 

Denise får även frågan om hur mycket pengar singeltjejerna får för att vara med i programmet. Dock drar hon sig lite för att svara på frågan. 

Se mer i klippet ovan. 

Se även: Här spårar frågeleken ut med Temptation island-deltagarna: "Vem har du sms:at med?"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.