Onsdag 16 Jun
Stockholm

Alexandra Nilsson drogades och våldtogs av nattklubbschef

Alexandra "Kissie" Nilsson berättar att hon drogades och våldtogs av en nattklubbschef.
1 av 3
Alexandra "Kissie" Nilsson berättar att hon drogades och våldtogs av en nattklubbschef. Foto: Youtube, AP Photo/Brennan Linsley/TT Bild.
Kissie och Sean Banan i videon till "Puss puss".
2 av 3
Kissie var med i Sean Banans video "Puss Puss" år 2010. Foto: Youtube
Alexandra Kissie Nilsson berättar att hon har blivit våldtagen.
3 av 3
Det är på sin Youtubekanal som Kissie berättar om hur hon våldtogs och drogades. Foto: Youtube

Alexandra "Kissie" Nilsson berättar för första gången om hur hon blev drogad och våldtagen av en nattklubbschef efter en videoinspelning.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Alexandra "Kissie" Nilsson , 26, väljer nu i samband med #metoo att för första gången berätta om det övergrepp hon har blivit utsatt för.

– Vissa stunder i mitt liv som jag aldrig kommer att glömma, det har varit fruktansvärt orättvist, säger Kissie i sitt Youtubeklipp.

Året var 2010 och Alexandra var då 18 år gammal. På en nattklubb skulle hon spela in en musikvideo med artisten Sean Banan. 

Alexandra "Kissie" Nilsson i videon till Sean Banans låt "Puss puss". Bildkälla: Youtube.

Det var en lång inspelning, och när de var klara fram mot kvällen kom nattklubbsägaren fram till Alexandra och ville bjuda henne och hennes vänner på shots.

"När jag tänker på det här vill jag spy"

Tjejerna ville gärna shotta och festa. Nattklubbsägaren säger att de ska följa med ner i källaren för där har de större flaskor och tjejerna ska då slippa betala.

– Det är nu vi kommer till det läskiga. Jag har druckit direkt ur Jägermeister-flaskan och plötsligt blir jag inte mig själv, säger Alexandra.

Resten av kvällen är suddig. Hon minns hur nattklubbsägaren tar in henne i ett litet lager vid köket.

– Jag minns att han tvingade mig att utföra oralsex på honom. När jag tänker på det här så vill jag spy. Jag kommer ihåg att han kallade mig för vidriga ord medan. Att jag var en slampa, säger hon.

Alexandra berättar att när han var "klar" så släppte han ut henne i köket. Hon minns hur de andra festade kvar som att ingenting hade hänt. Sen blir det bara svart.

Nästa minnesbild Alexandra har är att hon springer på stan utan sina skor. Hon har ingen aning om hur hon hamnade på stan. Hon minns inte hur hon kom hem.

– Den kvällen tvingades jag när jag var drogad att utföra en sexuell handling på en man som jag inte kände, som jag inte ville ge den här sexuella handlingen till, säger hon.

Kissie har svårt att hålla tillbaka tårarna när hon berättar om våldtäkten. Bildkälla: Youtube.

"Han går på fri fot"

Alexandra minns inte hur mannen såg ut bara att han hade "svart krulligt hår och kostym".

– Han går på fri fot. Jag vet inte ens vem det här var. Jag kommer inte ihåg. Vem som tvingade sig in i min mun, säger hon mellan tårarna.

Hon berättar att det jobbigaste är att hon säkert har gått förbi honom eller hälsat på honom nu flera år senare och varit jättetrevlig.

– Det är så jävla förnedrande. Det är pinsamt för honom och alla andra män som gör såhär, att man ska tvinga sig på unga tjejer och lura dom för att få sin vidriga vilja igenom. Som att det är det viktigaste på den här jorden. Som att mäns vilja är vår lag – för det är det inte!, säger Alexandra.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela