Alexandra "Kissie" Nilsson berättar att hon drogades och våldtogs av en nattklubbschef.
Alexandra "Kissie" Nilsson berättar att hon drogades och våldtogs av en nattklubbschef. - Foto: Youtube, AP Photo/Brennan Linsley/TT Bild.

Alexandra Nilsson drogades och våldtogs av nattklubbschef

Alexandra "Kissie" Nilsson berättar för första gången om hur hon blev drogad och våldtagen av en nattklubbschef efter en videoinspelning.


Alexandra "Kissie" Nilsson , 26, väljer nu i samband med #metoo att för första gången berätta om det övergrepp hon har blivit utsatt för.

– Vissa stunder i mitt liv som jag aldrig kommer att glömma, det har varit fruktansvärt orättvist, säger Kissie i sitt Youtubeklipp.

Året var 2010 och Alexandra var då 18 år gammal. På en nattklubb skulle hon spela in en musikvideo med artisten Sean Banan. 

Alexandra "Kissie" Nilsson i videon till Sean Banans låt "Puss puss". Bildkälla: Youtube.

Det var en lång inspelning, och när de var klara fram mot kvällen kom nattklubbsägaren fram till Alexandra och ville bjuda henne och hennes vänner på shots.

"När jag tänker på det här vill jag spy"

Tjejerna ville gärna shotta och festa. Nattklubbsägaren säger att de ska följa med ner i källaren för där har de större flaskor och tjejerna ska då slippa betala.

– Det är nu vi kommer till det läskiga. Jag har druckit direkt ur Jägermeister-flaskan och plötsligt blir jag inte mig själv, säger Alexandra.

Resten av kvällen är suddig. Hon minns hur nattklubbsägaren tar in henne i ett litet lager vid köket.

– Jag minns att han tvingade mig att utföra oralsex på honom. När jag tänker på det här så vill jag spy. Jag kommer ihåg att han kallade mig för vidriga ord medan. Att jag var en slampa, säger hon.

Alexandra berättar att när han var "klar" så släppte han ut henne i köket. Hon minns hur de andra festade kvar som att ingenting hade hänt. Sen blir det bara svart.

Nästa minnesbild Alexandra har är att hon springer på stan utan sina skor. Hon har ingen aning om hur hon hamnade på stan. Hon minns inte hur hon kom hem.

– Den kvällen tvingades jag när jag var drogad att utföra en sexuell handling på en man som jag inte kände, som jag inte ville ge den här sexuella handlingen till, säger hon.

Kissie har svårt att hålla tillbaka tårarna när hon berättar om våldtäkten. Bildkälla: Youtube.

"Han går på fri fot"

Alexandra minns inte hur mannen såg ut bara att han hade "svart krulligt hår och kostym".

– Han går på fri fot. Jag vet inte ens vem det här var. Jag kommer inte ihåg. Vem som tvingade sig in i min mun, säger hon mellan tårarna.

Hon berättar att det jobbigaste är att hon säkert har gått förbi honom eller hälsat på honom nu flera år senare och varit jättetrevlig.

– Det är så jävla förnedrande. Det är pinsamt för honom och alla andra män som gör såhär, att man ska tvinga sig på unga tjejer och lura dom för att få sin vidriga vilja igenom. Som att det är det viktigaste på den här jorden. Som att mäns vilja är vår lag – för det är det inte!, säger Alexandra.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.