Josefine Caarle tillsammans med Robin "Mos" Andersson
Josefine Caarle tillsammans med Robin "Mos" Andersson.

Josefine Caarle om skräcknatten: "Var säker på att jag skulle dö"

Några dagar innan Josefine Caarle och Robin "Mos" Andersson skulle gå in i Paradise Hotel hände någonting fruktansvärt.


Josefine Caarle vann Paradise Hotel år 2015. Caarle vann tillsammans med Robin "Mos" Andersson som hon även gick in i programmet med. Duon var med i "Paradise Hotel Förspelet" som de vann och på så sätt fick de en biljett rakt in på lyxhotellet i Mexiko.

Men vägen blev inte så rak som de förväntade sig. 

"Mos fick gipsa sin arm"

Det första som händer när Josefin och Mos kom till Mexiko var att de skulle spendera några nätter på hotell tillsammans. De solade, badade, åt middagar och hängde med varandra i ett par dagar för att på så sätt lära känna varandra. Men en dag ramlar Mos i en trappa på hotellet och de får då åka till ett sjukhus i närheten och då gipsa armen. Men det hela gick förhållandevis bra. 

Duon skulle samma kväll äta middag med en av de produktionsansvariga. De valde då en restaurang som låg en bra bit från hotellet. 

– För att gipsa Robins arm var vi tvungna att åka en bra bit med bil. Men sedan var vi väldigt hungriga så vi valde att gå på en restaurang bredvid sjukhuset, berättar Josefin i podden "Varför i helvete".

"Trodde inte jag skulle överleva"

Josefin berättar att hon i hela sitt liv varit otroligt allergisk mot nötter, och behöver adrenalinsprutor i närheten utifall hon skulle få i sig nötter då hon annars kan dö av att hon kvävs eller att hjärtat stannar. Men just denna gång hade hon lämnat dem då hon tänkte att hon ändå inte skulle äta någonting som kan tänkas innehålla nötter. 

– Dum som jag är så har jag ju inte med dessa sprutor just idag då det enda jag skulle äta var en svensk, vanlig sandwich. Det är ju inga nötter i det?, berättar hon.

– Jag hinner ta en tugga. Sedan ställer jag mig upp i panik och skriker "det är nötter, det är nötter". Min hals svullnar upp som en ballong direkt. 

Som tur var så hade ju gänget strax innan varit på sjukhuset bredvid och gipsat Robins arm, vilket gjorde att de hade nära till sjukhuset. 

– Hade vi åkt till ett ställe som låg långt ut en bra bit ifrån ett sjukhus så hade jag inte överlevt. Ni som är riktigt allergiska vet hur snabbt det går. Man får verkligen ingen luft och det känns som att du kvävs. Men de tar in mig på ett bår och min puls blir sämre och sämre. Jag trodde att jag skulle dö. 

Som tur var gick det hela bra. Josefin fick medicin och blev ganska snabbt bättre. 

– Den största trösten när jag hade som mest panik var att Mos sa "fan vad äckligt du luktar". Vi skrattade båda två och det blev något humoristisk över det hela, avslutar Josefin. 

Vill du läsa om när Paradise-Oliver skulle ha en het natt tillsammans med ett ragg – men fick en allergisk reaktion? Då kan du göra det här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.