Onsdag 12 Maj
Stockholm

Bianca Ingrosso svarar fansen: "Sluta vara så svenska"

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen.
1 av 3
Bianca Ingrosso bemöter kritiken från lyssnarna. Foto:
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso.
2 av 3
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso. Foto:
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso.
3 av 3
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso. Foto:

Bianca Ingrossos läsare tycker att hon är "oprofessionell och pinsam" – men nu ryter Bianca ifrån ordentligt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Bianca Ingrosso, 22, är aktuell med podcasten "Har du sagt A får du säga B" som hon har tillsammans med bästa kompisen Alice Stenlöf, 21.

I det senaste avsnittet så pratar tjejerna en hel del om sex och de avslöjar bland annat hur många de har legat med, och Bianca berättade dessutom om hur hennes mamma Pernilla Wahlgren ertappade henne till sängs med pojkvännen Phillipe Cohen.

Podcasten har blivit en smärre succé – men alla gillar inte att Bianca är så öppenhjärtig...

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf har podcasten "Har du sagt A får du säga B" tillsammans.

I Biancas blogg har flera missnöjda lyssnare kommenterat att det är för mycket snack om sex – och Bianca får kritik för att hon är alldeles för personlig.

"Hej Bianca, Tänk på att det kan vara smart att vara lite försiktig med vad du lämnar ut om dig själv. Det kan försämra dina chanser i karriären i framtiden. Allt gott", skriver läsaren Victor

Bianca valde att svara på kritiken – och förklarar att hon lämnar ut sig själv i hopp om att hjälpa andra så att de inte ska känna sig ensamma.

"Att kanske få någon att öppna upp sig till sina föräldrar om något som de kanske inte vågade med innan och att vi faktiskt går mot 2018 nu…. det är dags att sluta vara så svensk och börja prata om saker alla går igenom", svarade Bianca.

Signaturen Sara kallar Bianca för oprofessionell:

"Tänk på om du vill jobba på ett skivbolag i framtiden. Jag tror inte att Nikki Amini skulle berätta om sitt sexliv för allmänheten.. Det verkar inte professionellt."

"Säger detsamma, det finns nåt som heter integritet Bianca, och är viktigt för att få respekt av andra. Du kanske hjälper några, men du kanske stjälper dig själv på kuppen, har knappast att göra med vilket årtal det är, tänk på det", skriver en annan person.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso pratar sex i senaste podcastavsnittet.

Men den värsta kommentaren kom nog ändå från signaturen Anita, som inledde med att skriva att hon varken lyssnar på Biancas podd eller läser hennes blogg (men ändå har hon hittat till kommentarsfältet...hm!?). 

Personen har däremot råkoll på vad som skrivs om Bianca i tidningar.

"Det är verkligen inte smakfullt! Det är helt enkelt mycket pinsamt! Jag tycker du borde hålla käften om ditt sexliv! Sex bör och ska vara privat – ingen annan ska behöva höra vad du sysslar med i sängkammaren. Mitt råd att är att du snarast uppsöker en psykolog för att få hjälp med din exhibitionism. Det är inte naturligt! Har du en bokstavssjukdom? Det finns hjälp för det". 

Bianca sparade inte på krutet när hon svarade på Anitas osköna kommentar:

"Jag tror du har en sjukdom och det heter bitterhet och avundsjuk att någon sticker ut lite och inte att alla är exakt samma. Ha en bra dag".
 
Heja Bianca!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera
Kopiera länk
Dela