Jonna Lundell visar upp nya looken.
Jonna Lundell visar upp nya looken.

Jonna Lundell hyllas efter senaste bilden: "Du är goals"

Jonna Lundell blir överöst av kärlek från sina fans efter sin senaste Instagrambild.


Jonna och Joakim Lundell lever just nu i en framgångssaga. Youtubekanalen är en av Sveriges största och har över 691 000 prenumeranter. Jonnas Instagram följs även av 664 000 människor. 

Paret har precis köpt sitt drömhus vilket blev en lyxvilla som ligger en bit utanför Norrköping. Joakim har fått en spelning på Annexet i Stockholm den 23 februari och Jonnas podd har gjort fullständig succé. 

Jonna har även börjat blogga vilket uppskattats mycket av fansen. Där har hon nu skrivit ett inlägg om någonting hon tvingats införskaffa sig nu. 

Visar upp nya looken

Det är i sin blogg som Jonna nu skrivit ett inlägg om att det "nu blivit hennes tur att bli glasögonorm" då alla i hennes familj har glasögon. 

"För några månader sedan så hade jag så sjukt ont i huvudet dag ut och dag in, så mådde jag även jätteilla.
Det påverkade även min bilkörning nått enormt då jag inte kunde läsa skyltar så den som satt bredvid mig fick alltid läsa. Så jag bestämde mig för att kolla upp min syn och japp nu sitter jag här med brillor!
Det är väldigt ovant men så himla skönt att kunna se ordentligt" skriver hon. 

Under söndagen valde Jonna att publicera en bild på Instagram där hon visar upp sin nya look där hon bär sina nya glasögon. Och henne följare överöser henne med komplimanger och kärlek. 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!