Omar avslöjar romansen med Nellie Berntsson

Det är i en intervju som FO&O-medlemmarna får frågan om någon av dem haft eller har en romans med en kändis? Då kliver Omar fram med svar direkt.


Killarna i FO&O är inte bara kända för sina sångröster och häftiga koreografier, utan även för sina privatliv. Felix Sandman, 19, Oscar Enestad, 20, och Omar Rudberg, 19 har stått i rampljuset sedan barnsben och har idag fans världen över som bevakar varje steg de tar. Och intresset för vem killarna dejtar, det är minst sagt stort. 

Felix Sandman, Oscar Enestad och Omar Rudberg.

Förhållandet mellan Oscar Enestad, 20, och hans Cecilia Dahlbom, 48 blev en av årets absolut hetaste potatisar. Paret inledde sin relation när Oscar var 17 år och har hängt ihop sedan dess.

Förhållandet mellan Oscar Enestad och Cecilia Dahlbom blev en av årets snackisar.

Felix Sandman dejtade tidigare dansaren Lovisa Bengtsson men under pressträffen för Melodifestivalen 2018 berättade han att han nu är singel och att hans mello-bidrag kommer handla en del om parets break up. 

Lovisa Bengtsson och Felix Sandman hade en kort romans.

Omar avslöjar romansen med bloggerskan 

Näst ut att avslöja hemlisar om sitt dejtingliv är Omar Rudberg, som under en intervju med Aftonbladet svarade på frågan "Om någon av killarna haft en romans med en kändis?".

– Jag kan svara på den frågan, och ja, jag hade en romans med Nellie Berntsson. Hon tävlar i hästhoppning och hon lärde mig faktiskt att rida så nu är jag jävligt grym på det, men ja. Så är det, säger Omar. 

Nellie Berntsson har tidigare varit tillsammans med kändissonen Lance Hedman som just nu är i ett förhållande med Paulina "Paow" Danielsson. Nellie gav nyligen Paow en känga med ett inlägg om dokusåporna Temptation Island och Paradise Hotel, varav båda Paow medverkat i. 

Om Omar dejtar någon just nu är fortfarande oklart.

Se hela videon här:


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

Kritikerna om Rushdies bok: Rörande och rolig

1 timme sedan
"Skrämmande men hjärtevärmande, en historia om hat besegrad av kärlek" skriver The Guardians kritiker om Salman Rushdies bok "Kniv". Rushdie får beröm för att han till och med orkar skämta: Före knivattacken var han ordentligt överviktig; när han blir utsläppt från sjukhus och rehabilitering är han 25 kilo lättare, även om "det inte är en diet att rekommendera".

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

1 timme sedan
Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

2 timmar sedan
Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

2 timmar sedan
Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

2 timmar sedan
Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.