Söndag 16 Maj
Stockholm

Lance Hedmans ex Nellie Berntsson till attack: "Helt sinnes"

Nellie Berntsson, Lance Hedman och Paulina Paow Danielsson.
1 av 4
Nellie Berntsson dissar såporna Paradise Hotel och Temptation Island, där Paow medverkat. Foto:
2 av 4
3 av 4
Mattias Coleman och Paulina Paow Danielsson.
4 av 4
Mattias Coleman och Paulina Paow Danielsson. Foto: Stella Pictures / Jari Kantola

Lance Hedmans ex-flickvän Nellie Berntsson är INTE förtjust i det som hans nya tjej Paulina "Paow" Danielsson sysslar med.

Kommentera (68)
Kopiera länk
Dela

Ingen kan ha missat att Lancelot "Lance" Hedman, 17, och Paulina "Paow" Danielsson, 24, är ett par. 

I skrivande stund befinner de sig i Thailand, och om ett par månader går flyttlasset till Marbella i Spanien. Lance och Paow firade sin tremånaders dag tidigare i veckan och de verkar mer kära än någonsin.

Kärleken spirar mellan Lance Hedman och Paow.

Men en som inte verkar särskilt nöjd över Lance och Paows förhållande är hans ex-flickvän Nellie Berntsson, 17. Lance och Nellie var ett par tidigare i år.

"Som tur är Lance själv ett starkt namn med en klok familj. Vilket underlättar. Världens. Finaste. Kille. Nu jävlar vill jag vara lycklig…", skrev Nellie i sin blogg i början av juni.

Men tre veckor senare var förhållandet över och både Nellie och Lance raderade alla bilder på varandra...

Varför deras förhållande tog slut vet vi inte, men en sak står klar – Nellie verkar inte vara överförtjust i Paow. 

Nellie Berntsson har ett och annat att säga om de såpor där Paow medverkat. Bildkälla: Nellie Instagram.

"Vidrigt"

I ett blogginlägg skriver hon ner sina åsikter om de mest populära dokusåporna just nu – och Paow har som bekant både medverkat i "Paradise Hotel" och "Temptation Island".

Om "Paradise Hotel" skriver Nellie att det är "avklätt och mycket alkohol", och hon tycker att "alkohol leder till kroppskontakt och svartsjuka". Nellie tror även att deltagarna sätter sig i ett fack efter sin medverkan i såpan.

Inte heller "Temptation Island", där Paow och dåvarande pojkvännen Mattias Coleman är med, verkar falla Nellie i smaken.

Paow och dåvarande pojkvännen Mattias Coleman ser vi i "Temptation Island". Bildkälla: Stella Pictures.

"Det enda normala paret jag sett är Jennifer och Kalle. De tog sig samman och åkte hem. Insåg att det inte är värt det. Vilket normal kille eller tjej vill ens utsätta ett bra förhållande för det? Helt sinnes enligt mig", skriver Nellie.

Nellie passar även på att såga "Ex on the beach" rejält – att deltagare har haft sex på matbord och att "alla tafsar på alla" är enligt Nellie "vidrigt".

"Jag skulle aldrig nånsin kunna medverka, det kanske ni förstår. Det är mer ansökningar till "Paradise Hotel" än var det var till högskoleprovet? Say what? Är det inte helt sorgligt? Många tror att det är en snabb väg till kändisskap, pengar och fame. Det ligger högt på listan för många ungdomar idag", skriver Nellie i sin blogg.

Vi gissar att det Nellie syftade på var att det år 2014 var fler som sökte till "Paradise Hotel" än till Lärarhögskolan.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera (68)
Kopiera länk
Dela