Hockeyspelaren Douglas Murray är Penny Parneviks nya pojkvän.
1 av 2
Douglas Murray är Penny Parneviks nya pojkvän. - Foto: Leif R Jansson/TT Bild
Penny Parnevik och Douglas Murray.
2 av 2
Penny Parnevik och Douglas Murray firar advent.

Penny Parnevik om natten med Douglas Murray: "Vill vara vuxen"

Om du fortfarande bor kvar hos dina föräldrar och drar dit din bae kan du nog relatera till det här som Penny Parnevik berättar om pojkvännen Douglas Murray.


I mitten av november så avslöjades det att Penny Parnevik, 21, har hittat kärleken i ingen mindre än hockeyspelaren Douglas Murray, 37.

I podcasten "Pillowtalk" som hon driver med sin syster Peg så berättade Penny först lite hemlighetsfullt om sin nya kärlek:

– Jag gillar en kille asmycket, är ganska nykär och så. Vi har pratat hela sommaren och haft ögonen på varandra ett tag, och det blev vi, vilket är superkul, berättade hon.

Douglas Murray är Penny Parneviks nya pojkvän. Bildkälla: Leif R Jansson/TT Bild

En tid därefter valde Penny och Douglas att gå ut offentligt med att de var ett par, och nu planerar de att flytta ihop i soliga Florida.

Nyligen avslöjade dessutom Penny hur hon träffade sin stora kärlek.

– Douglas är en familjevän till oss, och vi har känt varann typ hela livet, berättade Penny i "Pillowtalk". 

Den stora åldersskillnaden verkar inte heller vara något som bekommer varken Penny eller Douglas, och skönt är väl det. Ålder är ju ändå bara en siffra, amiright!

Men det finns en sak som får Penny att känna sig lite ur spel...

Penny Parnevik var nyligen i Sverige med pojkvännen Douglas Murray. Bildkälla: Instagram.

Hon har nämligen spenderat de senaste dagarna i Sverige, och bott i i sina föräldrarnas hem och sovit i sitt gamla flickrum. Och där har även pojkvännen Douglas tillbringat dygnets sena timmar. 

I sin blogg skriver Penny att det var "ganska intressant". 

"För av någon anledning känns det som en grej att jag hälsar på honom eller bor i hans lägenhet, och en helt annan grej att han sover hos mig och bor liksom i mitt flickrum", skriver Penny.

Hon berättar att hela hennes rum är helt rosa och att hon har kvar sina gosedjur – men hon tror inte att det har med ålder att göra, utan att det är en "Penny-grej".

Douglas Murray och Penny Parnevik firar andra advent. Bildkälla: Instagram.

"Hahaha lika mysigt och kul så klart men ändå annorlunda lol jag är ju också i en ålder där jag är vuxen men mina föräldrar ändå kan kanske bestämmer lite över mig. Så därför när han hälsar på mig sååå vill jag vara vuxen men känner mig fortfarande lite barnslig när min mamma helt plötligt kan be mig gå att städa mitt rum", skriver Penny i sin blogg.

Men som tur var så var mamma Mia, 49, inte på det humöret. Penny verkar ha sluppit städa sitt rum och kunde istället ägna sig åt att bara mysa med nya pojkvännen.

Grattis till kärleken! 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Känner du igen dig?
Tack för din röst!