Annica Englund förnekar romansen: "Vi är bara vänner"

- 21/12/2017, 13:08 -
Annica Englund har umgåtts flitigt med sin vän Billy Rooms. Nu tror hennes följare att de är ett par.

Annica Englund har umgåtts flitigt med sin vän Billy Rooms. Nu tror hennes följare att de är ett par.

Big Brother-paret Annica Englund och Marcelo Peña valde efter cirka fem år att gå isär. Nu har Annica synts flitigt tillsammans med en annan manlig bekantskap.

Annica Englund och Marcelo Peña träffades när de båda var med i "Big Brother" 2012. Kärlek uppstod och trots att relationen kantades av drama, tårar och otrohetsbråk inne i huset så valde paret att satsa på kärleken – vilket slutade med en kärlekssaga som höll i sig i cirka 4-5 år.

I somras gick paret slutligen ut med att de gjort slut och därefter också flyttat isär och sålt sin lägenhet i Enskede. 

I år medverkade de i dokusåpan Temptation Island för att testa sitt förhållande, och det hela slutade med att de på Annicas initiativ valde att avbryta sin medverkan och åkte hem. Men enligt Marcelo var de kärare än någonsin på planet hem, så deras break up hade ingenting med programmet att göra.

"Mannen i mitt liv"

På Annicas sociala medier har det dykt upp ett manligt ansikte på många utav bilderna. Mannen heter Billy Rooms och är restaurangchef på en känd populär krog i Malmö. Han är en väldigt nära vän till Annica och duon befinner sig just nu på en lyxig shopping och träningsresa i Köpenhamn fylld av hårda träningspass samt besök i lyxbutiker och exklusiva restauranger. 

Mannen heter Billy Rooms och är restaurangchef på en känd populär krog i Malmö.
Mannen heter Billy Rooms och är restaurangchef på en känd populär krog i Malmö.

Annica skriver på sin blogg att det inte verkar spela någon roll vad hon säger, för att alla ändå verkar tro att de är ett kärlekspar. 

Billy Rooms och Annica Englund.

"Och ännu en gång, nej jag och Billy är inte tillsammans. Det känns som att det inte spelar någon roll vad jag säger, tydligen kan inte en kille och tjej vara vänner? Men han är väldigt speciell för mig, han betyder så mycket och jag skulle verkligen göra allt för honom", skriver hon under bilden. 

I ett nyskrivet blogginlägg har nu Marcelo skrivit ned sina tankar om honom och Annica, och på många sätt hintas det om att han vill att de ska bli tillsammans igen och trots parets olikheter så har han inte släppt tanken om att det en dag kommer att bli dom. 

Annica och Marcelo var tillsammans 4-5 år.

"Med Annica ville jag utforska hela världen, gifta mig, till och med skaffa barn, hon var den jag kände mig trygg och hel hos och som alltid satte ett leende på mina läppar och jag ville dela resten av mitt liv med henne och när jag gräver djupt inom mig så är det något som säger att jag fortfarande vill detta även fast vi varit ifrån varandra i sex månader och att vi båda gått vidare", skriver han.

Och vem vet, gammal kärlek rostar ju som bekant aldrig...