Torsdag 26 Maj
Stockholm

Bianca Ingrosso om julklappen från Phillipe: "Jag är så tacksam"

Bianca Ingrosso fick precis det hon ville ha av pojkvännen Phillipe Cohen. Nämligen en Louis Vuitton almanacka
Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen öppnade under fredagen sina julklappar de fått från varandra. Foto: Bianca Ingrosso blogg

Bianca Ingrosso överöste pojkvännen Phillipe Cohen med julklappar. Allt från tjocktröjor till parfymer. Själv fick hon något hon suktat efter länge! På bloggen skriver hon om hur tacksam hon är.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Snart är julafton men redan nu börjar personer öppna det som NÄSTAN är bäst med julen. Julklappar. 

Bianca Ingrosso berättar på sin blogg att hon och pojkvännen Phillipe Cohen redan nu öppnat julklapparna de fått från varandra.

Bianca slog på stort och köpte massor av fina saker till Phillipe. Det blev två tjocktröjor, två parfymer, en jacka och en necessär. 

Biancas presenter till Phillipe Cohen. Bildkälla: Biancas blogg

Att Phillipe fick så mycket i julklapp av Bianca säger hon har och göra med att hon tycker att han verkligen förtjänar varenda sak!

"Jag är så nöjd med mina presenter till honom och det var så kul att se honom så glad över allting. Han förtjänar verkligen det bästa! Han pluggar häcken av sig varje dag i London och han är faktiskt en av de bästa i sin klass! Och när man jobbar stenhårt för något så förtjänar man lite extra mycket på dessa högtider enligt mig."

Hon berättar också på sin blogg att hon vanligtvis inte brukar önska sig något till jul. Anledningen är väldigt fin. 

"Jag ber nästan alltid folk ge pengar till välgörenhets organisationer istället för att ge till mig då jag faktiskt har typ allt och köper väldigt mycket till mig själv hela tiden."

Så vad fick Bianca av Phillipe? Hon fick en Louis Vuitton almanacka som hon, enligt Bianca själv, suktat efter en lång tid. 

Biancas julklapp från pojkvännen Phillipe. Bildkälla: Bianca Ingrossos blogg

"Och jag är så tacksam över min present från honom! Han köper verkligen alltid perfekta presenter till mig även fast jag aldrig önskar mig något."

Så gulligt!

 Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Älskar du julen?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela