Bianca Ingrosso fick precis det hon ville ha av pojkvännen Phillipe Cohen. Nämligen en Louis Vuitton almanacka
Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen öppnade under fredagen sina julklappar de fått från varandra. - Foto: Bianca Ingrosso blogg

Bianca Ingrosso om julklappen från Phillipe: "Jag är så tacksam"

Publicerades: 22 Dec 2017, 21:27

Bianca Ingrosso överöste pojkvännen Phillipe Cohen med julklappar. Allt från tjocktröjor till parfymer. Själv fick hon något hon suktat efter länge! På bloggen skriver hon om hur tacksam hon är.


Snart är julafton men redan nu börjar personer öppna det som NÄSTAN är bäst med julen. Julklappar. 

Bianca Ingrosso berättar på sin blogg att hon och pojkvännen Phillipe Cohen redan nu öppnat julklapparna de fått från varandra.

Bianca slog på stort och köpte massor av fina saker till Phillipe. Det blev två tjocktröjor, två parfymer, en jacka och en necessär. 

Biancas presenter till Phillipe Cohen. Bildkälla: Biancas blogg

Att Phillipe fick så mycket i julklapp av Bianca säger hon har och göra med att hon tycker att han verkligen förtjänar varenda sak!

"Jag är så nöjd med mina presenter till honom och det var så kul att se honom så glad över allting. Han förtjänar verkligen det bästa! Han pluggar häcken av sig varje dag i London och han är faktiskt en av de bästa i sin klass! Och när man jobbar stenhårt för något så förtjänar man lite extra mycket på dessa högtider enligt mig."

Hon berättar också på sin blogg att hon vanligtvis inte brukar önska sig något till jul. Anledningen är väldigt fin. 

"Jag ber nästan alltid folk ge pengar till välgörenhets organisationer istället för att ge till mig då jag faktiskt har typ allt och köper väldigt mycket till mig själv hela tiden."

Så vad fick Bianca av Phillipe? Hon fick en Louis Vuitton almanacka som hon, enligt Bianca själv, suktat efter en lång tid. 

Biancas julklapp från pojkvännen Phillipe. Bildkälla: Bianca Ingrossos blogg

"Och jag är så tacksam över min present från honom! Han köper verkligen alltid perfekta presenter till mig även fast jag aldrig önskar mig något."

Så gulligt!

 Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
Relaterat
Så galet mycket pengar tjänar Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är en av Sveriges just nu hetaste namn. Wahlgrens värld blev en stormsuccé och programmet får nu även en tredje säsong. Men smakar det så kostar det – Bianca går nämligen inte lottlös på kuppen.
Här är svenska kändisarna som fått flest likes på Instagram 2017
Vi har gått igenom de största kvinnliga influencerna och kändisarna i Sverige – för att granska hur många likes alla fått på Instagram under 2017. Och det är ganska otippade namn i toppen, minst sagt.
Så galet mycket pengar tjänar Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är en av Sveriges just nu hetaste namn. Wahlgrens värld blev en stormsuccé och programmet får nu även en tredje säsong. Men smakar det så kostar det – Bianca går nämligen inte lottlös på kuppen.
Bianca Ingrosso rasar på Temptation Island-Oliver: "Hoppas du bad om ursäkt"
Det var under gårdagen som säsongsavslutningen av Temptation Island Sverige ägde rum. Och efteråt haglade tittarnas reaktioner på sociala medier. En som reagerade starkt, det var Bianca Ingrosso.
Älskar du julen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Legendariska Iron Maiden intog Sweden Rock

3 timmar sedan

Carolina Gynning visar upp sin stora tatuering på ryggen

igår 15:52
Att Carolina Gynning har en rad gaddar är någonting de flesta vet om. Men tatueringen hon har på ryggen är det inte många som sett.

Juilliard sparkar tidigare chef

igår 15:20
Juilliard School i New York, en av världens mest kända musikhögskolor, har sparkat en tidigare chef efter anklagelser om sexuella trakasserier. Mannen hade under 25 år en ledade position på skolan.

Därför känner du igen lyxvillan i Netflix-serien "Barracuda Queens"

igår 14:19
Barracuda Queens, som baseras på verkliga händelser, gör succé på Netflix. Tycker du kanske att karaktären Amina Khalils hus ser bekant ut? Det finns en förklaring till det.

Norska Melodifestivalen bjuder in släppta låtar

igår 13:58
Inför Melodifestivalen 2024 inför Norge en stor regeländring: Alla norska låtar utgivna efter 1 september i höst får tävla. Det betyder att även musik som redan har nått publiken kan vara med.

Domstol: Krim-guld ska skickas till Kiev

igår 13:30
Högsta domstolen i Nederländerna har beslutat att en ovärderlig guldskatt från Krimhalvön ska lämnas till Ukraina. Precis innan Ryssland annekterade Krimhalvön 2014 lånades guldskatten, "Det skytiska guldet", ut till Allard Pierson Museum i Amsterdam. Såväl Ukraina som fyra olika museer på det ockuperade Krim har sedan gjort anspråk på skatten under en diskussion som pågått under tio år. Men skatten ska till Kiev och till den ukrainska staten – inte till Krim, enligt beslut i Högsta domstolen i Nederländerna.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.