Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip på kärleksresa med pojkvännen Hampus Jarlbo

- 27/12/2017, 15:12 -

Isabella Löwengrip och hennes nya pojkvän Hampus Jarlbo, 27, har lämnat gråa och ruskiga Sverige för att sticka iväg på en hemlig kärlekssemester i Maldiverna.

Det var i somras som Isabella Löwengrip, 27, tog ut skilsmässa från maken Odd Spångberg, 29. 

Sedan dess har Isabella fokuserat på sin karriär och barnen Sally och Gillis som hon har tillsammans med Odd.

Men det är inte bara Isabellas karriär som blomstrar – även privatlivet tycks gå finfint. Redan i höstas sammankopplades hon med den 27-åriga Skånekillen Hampus Jarlbo som då ryktades vara hennes nya pojkvän.

I slutet av oktober gick Isabella och Hampus på prinsessan Sofias galamiddag för Project Playground och där poserade Hampus och Isabella glatt för fotograferna. 

Hampus Jarlbo och Isabella Löwengrip.
Hampus Jarlbo och Isabella Löwengrip poserar för fotograferna när prinsessan Sofia bjöd in till middag. Bildkälla: Stella Pictures.

I samma veva ska Hampus och Isabella även ha åkt ner till hans familj i Skåne där de hade riktigt mysigt med promenader, Champagne och mys.

Nu har ryktena om att de skulle vara ett par satt fart igen – och det var en bild i Isabellas blogg och på hennes Instagramstory som fick många att reagera. 

På bilden, tagen under en mellanlandning i Quatar, syntes Isabella vila sina ben mot en mans knän. På bordet framför låg både hennes och resesällskapets pass och de avnjöt även varsitt glas rödvin...

Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo påväg till Maldiverna.
Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo påväg till Maldiverna.

Flera av Isabellas läsare är nu nyfikna på bilden – och många har frågat om mannen på bilden är gift, eftersom ett par manshänder med en vigselring syns på bilden. Men om man tittar efter noga ser man att det handparet tillhör en tredje person i bilden.

Nu avslöjar Stoppa Pressarna att det är just Hampus som följer med Isabella på den härliga kärleksresan med destination Maldiverna. 

– Isabella trodde aldrig hon skulle hitta en ny man så snabbt. Men vad ska hon göra? Hon är så galet kär i honom, säger en källa till Stoppa Pressarna. 

Källan berättar även att Isabella verkar redo att bli offentlig med sin nya kärlek – så kanske får hennes bloggläsare och fans snart bekanta sig ännu mer med Hampus. 

– Hon orkar inte smyga längre. En sådan bild lägger man förstås inte upp om man vill hålla en relation hemlig!, säger källan vidare till Stoppa Pressarna.

Isabella Löwengrip på semester.
Isabella Löwengrip poserar vid poolen i Maldiverna. Bildkälla: Isabella Löwengrip Instagram.

På Instagram har Isabella bjudit sina följare på inblickar i lyxlivet på Maldiverna – och det är härliga stunder vid poolen, cykelturer och goda middagar som står på agendan för henne de närmaste dagarna.

27-åriga Hampus har studerat på Lunds universitet och har tidigare jobbat på Handelsbanken. Idag är Hampus terminsmäklare.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.