Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hampus Jarlbo pekas ut som Isabella Löwengrips nya pojkvän

- 25/10/2017, 11:44 -

Isabella "Blondinbella" Löwengrip ryktas nu vara tillsammans med bankmannen Hampus Jarlbo.

Det var i somras som Isabella Löwengrip, 27, tog ut skilsmässa från maken Odd Spångberg, 29. Sedan dess har Isabella fokuserat på sin karriär och barnen Sally och Gillis som hon har tillsammans med Odd. 

Självklart har det även funnits tid för lite romans – i augusti sammankopplades hon med en mystisk man som hon ska ha besökt St Tropez tillsammans med.

Men nu pekas en ny man ut som Isabellas nya fling. Det är den 27-åriga Skånekillen Hampus Jarlbo, 27, som nu ryktas vara Isabellas nya kille, något som sajten Stoppa Pressarna avslöjar. 

I fredags gick Isabella och Hampus på en riktigt flott middag tillsammans – nämligen prinsessan Sofias galamiddag för Project Playground. 


Hampus och Isabella på Project Playgrounds middag tillsammans i Stockholm i oktober 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

Enligt Stoppapressarna ska Isabella hemlighetsfullt ha sagt att Hampus är hennes "plus ett". 

Hampus och Isabella i fredags. Bildkälla: Stella Pictures.

Enligt sajten åkte Isabella och Hampus sedan ner till Skåne där de firade Isabellas 27-års dag med Champagne, spa och mys. 


Det strålade om Isabella. Bildkälla: Stella Pictures.

Helgen bjöd även på en härlig höstpromenad i Hampus hemstad Lund.

– Det var bara Isabella och den här killen som gick runt, de verkade väldigt kära, säger en källa till Stoppa Pressarna.

27-åriga Hampus har studerat på Lunds universitet och har tidigare jobbat på Handelsbanken. Idag är Hampus terminsmäklare. 

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!