Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det fick Linn Ahlborg i julklapp: "Så himla tacksam"

- 31/12/2017, 17:51 -
Linn Ahlborgs delar med sig av sina julklappar 2017.

Linn Ahlborg delar med sig av de presenter hon fått under julen.

Instagram/Youtube

Linn Ahlborg såg ut att ha en magisk julafton tillsammans med sina nära och kära. Och presenterna hon fick blev inget direkt minus heller.

Att Linn Ahlborg skrattar hela vägen till banken är det få som gått miste om. Redan som 17-åring kunde Linn plocka ut närmare 100 000 kronor i månaden.

I ett blogginlägg där hon svarade på läsarnas frågor ville någon veta hur mycket hon faktiskt får in på kontot varje månad. 

"Du har sagt att du inte har något problem med att snacka pengar så kan du inte ge ett cirka belopp på din månadslön?", skriver en person och Linn svarade kort och koncist: "Minst 100,000".

I slutet av sommaren köpte Linn en väldigt lyxig studentpresent till sin bror William. Han fick nämligen en Rolex-klocka för 120 000 kronor.

Men precis som alla andra så hade Linns familj ett helt vanligt julklappsbyte under julafton. I sin senaset video berättade hon från början till slut vad hon fick i julklapp, och listan såg ut på följande sätt:

Iphone X SPACE GREY 256 GIG

Trådlösa hörlurar

Skrubb-set från Body Shop

Presentkort på bio

Stora mjuka vantar

Örhängen från Gina Tricot

Presentkort Pinchos (tapas)

Smycke frånTomas Sabo

Concealer från Mac

Foundation från Armani