Kanye West ställer krav
Kanye West ställer nu ett krav på Kylie Jenners pojkvän Travis Scott. - Foto: Stella Pictures, Rich Fury/Invision/AP/TT, Michael Wyke/AP/TT

Kanye West ställde ett riktigt bra krav på Travis Scott

Travis Scott och Kylie Jenner blir snart föräldrar – men allt är inte rosa moln och mys. Under familjen Jenner-Kardashians årliga julfest så ställde Kanye West ett rimligt och riktigt bra krav på Travis Scott.


Om lite mer än en månad är det dags för Kylie Jenner, 20, att föda sitt första barn. Pappa är pojkvännen Travis Scott, 25, och han fick sig en rejäl tankeställare under familjen Jenner-Kardashians årliga julfest.

På plats var nämligen Kim Kardashians make Kanye West, 40, och han hade ett och annat att säga till Travis...

Det har tidigare rapporterats att förhållandet mellan Travis och Kylie har knakat i fogarna. Och anledningen sägs vara att Travis inte är redo att bli pappa riktigt ännu. 

Han vill hellre festa med sina kompisar och gå på strippklubbar – något som har fått Kylie allt annat än glad.

– Kylie är riktigt paranoid över att Travis ska festa med strippor istället för att finnas där för henne. Han är en kille som lever i nuet och hade inte tänkt bli pappa så tidigt. Han känner sig inte helt redo, sa en källa nyligen till OK!.

På plats på festen var både Kylie och Travis och de poserade på mysiga bilder tillsammans – och visst ser de mer kära ut än någonsin – eller ja, Kylie iallafall. Travis ser man inte mycket av.

Kylie Jenner och Travis Scott på den årliga julfesten.

Men som alla vet kräver ett bra förhållande lite ansträngning – något som Kanye läxade upp Travis om.

– Kanye hade ett riktigt seriöst snack med Travis om att han ska bli pappa. Det var väldigt känslosamt och Kanye förklarade för Travis hur fantastiskt det är att bli pappa första gången, och hur hela hans liv kommer att förändras till det bättre. Det var ett vackert, sött ögonblick mellan grabbarna, men det var också en viktig poäng som Kanye ville visa för Travis, säger en källa till Hollywoodlife.

Så vad hade då Kanye för råd och varning till Travis? Jo, att han ska "man up".

Travis Scott vill hellre ha kul med grabbarna. Bildkälla: Michael Wyke/AP/TT Bild

– Kanye gjorde det klart för Travis att han behöver skärpa till sig ordentligt. Kanye är väldigt beskyddande över hela sin familj och ville att Travis skulle fatta att han inte ska svika Kylie på något sätt när bebisen väl kommer – för att Kanye kommer att hålla koll, fortsätter källan.

Travis vill verkligen inte svika Kanye eftersom han ser upp till honom så mycket, skriver Hollywoodlife.  

Tydligen hade även Kim Kardashian ett finger med i det hela – hon hade nämligen bett Kanye att prata lite vett i Travis. 

Kim Kardashian bad Kanye att snacka lite vett med Travis Scott. Bildkälla: Charles Sykes/AP/TT Bild

Något som Kanye gjorde med besked!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Var det ett bra råd?
Tack för din röst!