Marcelo Peña bryter tystnaden efter triangeldramat

- 02/01/2018, 14:29 -

Marcelo Peña har efter uppbrottet med Annica Englund börjat dejta igen, för tillfället dejtar han bloggerskan Nicci Hernestig, 18. Men trots att hon nu kallar honom för sin pojkvän så syntes han hångla loss med Michaela "Keela" Nilsson ute på krogen.

Det var för ett halvår sedan som Annica Englund berättade att hon och dåvarande pojkvännen Marcelo Peña valt att gå isär. Paret hade varit tillsammans i cirka fem år och träffades inne i Big Brother-huset. På sin blogg skrev Annica att uppbrottet berodde på att det inte fanns känslor kvar.

Marcelo har nu gått vidare och skaffat sig en ny flamma, nämligen bloggerskan Nicci Hernestig, 18. Paret började skriva med varandra på Instagram och har sedan börjat träffas. På Niccis blogg kallar hon Marcelo för "sin kille". 

Men under mellandagarna träffade Marcelo på sin goda vän Keela ute, och mötet resulterade i att duon stod och hånglade. Hångelkvällen var inte direkt uppskattat av varken Marcelos följarskara eller hans flirt Nicci, vilket hon skrev ut på sin blogg.

Marcelos bloggläsare var rasande efter hans hångelkväll.
Nicci Hernestig.
Nicci Hernestig.

"Jag har inte tänkt på om jag och M är ihop. Vi har inte satt någon etikett på oss än men ska man behöva det egentligen? Är man med en person hela tiden så känns det ju så oavsett vad. Helt ärligt så blev jag ledsen som fan när jag fick höra saker om M och åkte hem till mig och tog mig en funderare. Nu får vi se vad som händer", skrev hon. 

Och nu har Marcelo svarat på reaktionerna.

"Ingen ska få stoppa mig"

I blogginlägget skriver nu Marcelo att han anser att det blev missförstånd kring hans och Niccis relation, och att han nu kommer att välja vara mer privat i bloggen. Samt att han inte vill ha någonting som håller honom tillbaka under år 2018.

Marcelo deltog i Temptation Island 2017 tillsammans med exet Annica Englund.
Marcelo deltog i Temptation Island 2017 tillsammans med exet Annica Englund.

"Haha hela jävla Internet och massa tidningar har exploderat angående mig och Keela-incidenten och nu blandar de även in Nicci och påstår att de är min flickvän? Vissa säger att jag inte kan ha flickvän då jag lovat er mer äventyr år 2018 i tidningar. Vissa säger att jag och Annica kommer bli ett par igen då det tydligen finns känslor inblandade, andra säger att Nicci och jag är tillsammans", skriver han och fortsätter. 

"Jag vet bäst själv och jag vet vad jag vill och hur mina planer inför år 2018 ser ut. Om ni vill se mig singel så låt mig då vara det så slipper någon bli sårad, punkt slut! 2018 är mitt år och ingen ska få stoppa mig och jag hoppas ni vill fortsätta läsa om mina äventyr", avslutar han. 

Annica Englund bestämde sig för att avbryta sin Temptation Island-medverkan vilket gjorde att hon och Marcelo tvingades åka hem. Men vad händer egentligen med pengarna om du lämnar programmet? Det kan du läsa mer om här.