Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jonna Lundell svarar på gravidryktet: "Vi vet vad felet är"

- 04/01/2018, 16:18 -

Tidigare i veckan ryktades det att Youtubestjärnan Jonna Lundell är gravid. Nu går Jonna Lundell ut och berättar hur det egentligen ligger till.

Igår skrev Nyheter24 om hur det spekulerades i huruvida Youtube-stjärnan Jonna Lundell, 23, är gravid.

"Det finns ett viktigt inlägg jag vill skriva här, men jag måste vänta en liten stund till så det inte betyder otur! Hoppas att alla får ett bra år med många nya möjligheter och att alla får vara friska!", skrev Jonna i sin blogg efter nyårsafton.

Hennes hemlighetsfulla text fick fansen att tro att hon var gravid, något som Svenska Youtubers var först med att rapportera om.

Jonna Lundell med sin make Joakim Lundell.
Jonna Lundell med sin make Joakim Lundell. Bildkälla: Instagram.

Joakim och Jonna har i flera år försökt bli med barn, men på grund av Jonnas sjukdom med cellförändringar och problem med sköldkörteln har det inte varit möjligt.

I maj förra året så berättade Jonna om den ofrivilliga barnlösheten.

– Vi har försökt i så många år nu och vi går in i depressioner och mår bara sämre och sämre. Vi måste försöka se det positiva och tänka bort det. Vår största önskan är ju att skaffa barn och funkar inte det så rasar hela våran värld, sa Jonna i klippet.

Några månader senare – i september närmare bestämt – så fick paret däremot ett efterlängtat glädjebesked: Jonnas cellförändringar var borta. 

Men trots att cellförändringarna är borta så var det inte en gravidnyhet som Jonna skulle droppa på sin blogg.

Nu berättar Jonna nämligen hur det ligger till egentligen – under torsdagen så tillbakavisade hon alla uppgifter om att hon skulle vara gravid.

"NEJ jag är inte gravid!! Jag kan inte bli gravid just nu och vi vet vad felet är. Det är DET jag vill skriva om på bloggen", skrev Jonna på sin Snapchat.

Jonna Lundell.
Jonna Lundell berättade på Snapchat hon inte är gravid.


Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.