Därför tror Jonna Lundells fans att hon är gravid

UPPDATERAD. Youtube-paret Joakim och Jonna Lundell hade ett riktigt mysigt nyår tillsammans. Och nu tror fansen att hon har något speciellt att berätta...


Det är i sin blogg som Jonna Lundell, 23, berättar om sin härliga nyårsafton som hon firade med maken Joakim Lundell, 32. 

Paret har haft ett tufft år där de gjorde slut med varandra, Jonna har varit sjuk och Joakim har i sin tur haft en infekterad konflikt med sin mamma.

Så visst är det fullt förståeligt att Youtube-paret ville avrunda sitt år med en härlig nyårsmiddag på tu man hand och bara ro om varandra – i sin blogg skriver Jonna hur de mumsade i sin en lyxig fyrarätters-middag. Dessutom njöt paret av ett bad i poolen.

I sitt inlägg skriver även Jonna hemlighetsfullt att hon tror att år 2018 kommer att bli ännu bättre.

Och ja, i februari går flyttlasset till det nyköpta huset i Norrköping. 

Hit flyttar Joakim och Jonna Lundell snart. Bildkälla: Instagram.

Där ska ett av Sveriges mest populära par bo tillsammans i en riktig lyxkåk som utgörs av hela 523 kvadratmeter, 13 rum och swimmingpool. 

Men är det kanske något annat som Jonna har på hjärtat...?

"Det finns ett viktigt inlägg jag vill skriva här, men jag måste vänta en liten stund till så det inte betyder otur! Hoppas att alla får ett bra år med många nya möjligheter och att alla får vara friska!", skriver Jonna i sin blogg.

Jonna och Joakim Lundell med sina gosiga hundar. Bildkälla: Instagram.

Enligt sajten Svenska Youtubers så spekuleras det nu huruvida det viktiga inlägget handlar om att Jonna äntligen är gravid, och att det är nyheten som paret snart kommer att droppa.

Joakim och Jonna har i flera år försökt bli med barn, men på grund av Jonnas sjukdom med cellförändringar och problem med sköldkörteln har det inte varit möjligt.

I maj förra året så berättade Jonna om den ofrivilliga barnlösheten.

– Vi har försökt i så många år nu och vi går in i depressioner och mår bara sämre och sämre. Vi måste försöka se det positiva och tänka bort det. Vår största önskan är ju att skaffa barn och funkar inte det så rasar hela våran värld, sa Jonna i klippet.

Joakim och Jonna Lundell. Bildkälla: Instagram.

Men i september förra året så fick paret ett riktigt glädjande besked – Jonnas cellförändringar var borta. 

"Hon kommer inte behöva göra ett nytt ingrepp på livmodertappen! YAY!!!", skrev Joakim lyckligt då. 

UPPDATERAD: Under torsdagen gick Jonna Lundell ut på sin Snapchat och berättade att hon inte är gravid. Läs mer om det här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!