Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jonna Lundell hyllar fansen efter känsliga inlägget

Nöje | 11/01/2018 14:25

Jonna Lundell har i ett fint och öppet inlägg skrivit och tackat sina fans. Det var efter ett långt och känslosamt inlägg som hennes fans kom som uppbackning till Jonna och överöste henne med stöd och peppande ord.

Jonna Lundell och maken Joakim Lundell är just nu i full gång med att flytta till sin nya lyxvilla. Huset utgörs av hela 523 kvadratmeter, 13 rum och swimmingpool. Och paret ser väldigt mycket fram emot flytten.

Jonna har under senaste året även startat upp en populär poddcast tillsammans med Saga Scott som redan första avsnittet åkte upp på första plats på bloggtoppen. 

– Det känns overkligt, sa hon om den fina responsen. 

Men det var varken första eller sista gången som Jonna skulle få möta på fin respons från sina fans. Under veckan har hon nämligen skrivit ut ett inlägg på sin blogg som väcker väldigt starka känslor hos både henne och Joakim. Detta på grund av att hon skriver om ett ämne som berör båda två väldigt mycket. Hon har bett medier att inte skriva om det och hon säger att hon vill skriva ut det för fler människor i samma sits. 

Jonna var först osäker på hur hennes inlägg skulle bemötas av sina följare. Det kom därför som en glädjechock när hon dagen efter kunde gå igenom kommentarsfältet. 

Jonna Lundell.
Jonna Lundell vill hylla sina fans.

"Idag tänkte jag faktiskt göra nått jag sällan gör och det är att hylla er. Aldrig kunde jag anat att ni var så många fantastiska människor som läste min blogg och så många som verkligen vill oss väl och bryr sig om oss. Wow vad fina kommentarer jag fick på mitt förra inlägg, och jag som var så himla orolig för att skriva det", skriver hon. 

Jonna Lundell.

"Och så blev jag väldigt chockad över att det var så många som suttit/sitter i samma sits som oss. Väldigt skönt att höra att det gått vägen för många av er. Jag blev på riktigt helt tårögd av all kärlek och alla lycka till-önskningar ni skickade till mig igår. Det gör oss väldigt glada att så många håller tummarna för oss", skrev Jonna. 

I dagens hårda klimat på nätet är det här minst sagt fantastiskt. Mer kärlek!

Blogginlägget kan du läsa här.