Jonna Lundell stöttas av fansen!
Jonna Lundell stöttas av fansen!

Jonna Lundell hyllar fansen efter känsliga inlägget

Jonna Lundell har i ett fint och öppet inlägg skrivit och tackat sina fans. Det var efter ett långt och känslosamt inlägg som hennes fans kom som uppbackning till Jonna och överöste henne med stöd och peppande ord.


Jonna Lundell och maken Joakim Lundell är just nu i full gång med att flytta till sin nya lyxvilla. Huset utgörs av hela 523 kvadratmeter, 13 rum och swimmingpool. Och paret ser väldigt mycket fram emot flytten.

Jonna har under senaste året även startat upp en populär poddcast tillsammans med Saga Scott som redan första avsnittet åkte upp på första plats på bloggtoppen. 

– Det känns overkligt, sa hon om den fina responsen. 

Men det var varken första eller sista gången som Jonna skulle få möta på fin respons från sina fans. Under veckan har hon nämligen skrivit ut ett inlägg på sin blogg som väcker väldigt starka känslor hos både henne och Joakim. Detta på grund av att hon skriver om ett ämne som berör båda två väldigt mycket. Hon har bett medier att inte skriva om det och hon säger att hon vill skriva ut det för fler människor i samma sits. 

Jonna var först osäker på hur hennes inlägg skulle bemötas av sina följare. Det kom därför som en glädjechock när hon dagen efter kunde gå igenom kommentarsfältet. 

Jonna Lundell vill hylla sina fans.

"Idag tänkte jag faktiskt göra nått jag sällan gör och det är att hylla er. Aldrig kunde jag anat att ni var så många fantastiska människor som läste min blogg och så många som verkligen vill oss väl och bryr sig om oss. Wow vad fina kommentarer jag fick på mitt förra inlägg, och jag som var så himla orolig för att skriva det", skriver hon. 

"Och så blev jag väldigt chockad över att det var så många som suttit/sitter i samma sits som oss. Väldigt skönt att höra att det gått vägen för många av er. Jag blev på riktigt helt tårögd av all kärlek och alla lycka till-önskningar ni skickade till mig igår. Det gör oss väldigt glada att så många håller tummarna för oss", skrev Jonna. 

I dagens hårda klimat på nätet är det här minst sagt fantastiskt. Mer kärlek!

Blogginlägget kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Carina Burman får Bonnier-stipendium

Sofia Jannok kan få novellpris

En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

1 timme sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

2 timmar sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08
Journalisten och författaren Elinor Torp tilldelas årets Stig Dagerman-pris för att hon "riktar ett obevekligt ljus in i det svenska välfärdssamhällets skuggsida", skriver Älvkarleby kommun i ett pressmeddelande.