Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso om Paradise Hotel-jobbet: "Dom sa nej"

Nöje | 11/01/2018 16:56

Bianca Ingrosso är en av Sveriges absolut hetaste profiler just nu. Hon bloggar, poddar, har en rad olika samarbeten samt att hon även har en av de mest centrala rollerna i tittarsuccén "Wahlgrens värld". Men Bianca har ett helt annat drömjobb.

Talang Sverige är tillbaka för att hitta landets nya superstjärna, och med sig har programmet en helt ny jury. Den färgstarka juryn består av inga mindre än Bianca Ingrosso, David Batra, LaGaylia Frazier och Alexander Bard. Programmet leds även av Pär Lernström och Kristina ”Keyyo” Petrushina.

Bianca Ingrosso är en del av Talang-juryn 2018.
Bianca Ingrosso är en del av Talang-juryn 2018.

TV4 anordnade en pressträff där medierna fick träffa juryn och Nyheter24 passade då på att haffa Bianca Ingrosso som berättade att hon stortrivdes med sin uppgift som jurymedlem.

– Jag är lite som en jury hemma så nu fick jag ju verkligen utlopp för det, berättade hon för Nyheter24. 

Bianca Ingrosso.

Utöver sin roll som jury är Bianca TV-stjärna på heltid då hon följd av filmteamet som filmar Wahlgrens värld, hon driver en välbesökt blogg, har en rad olika samarbeten med företag och driver även en podd med vännen Alice Stenlöf

Men det finns fortfarande ett jobb som Bianca länge drömt om att få arbeta med – och det är att få vara med på ett hörn i Paradise Hotel.  

Hur detta kommer sig? Det ser du i klippet ovan. 

Har du många dolda talanger?