Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paow började kräkas mitt under kärleksresan: "Har slarvat med mina p-piller"

Nöje | 12/01/2018 14:04

Paulina "Paow" Danielsson läste ett inlägg skrivet av sin svärmor Magdalena Graaf där Maggan skrev ut sin rädsla över att Paow snart ska bli gravid. I samma veva upptäckte Paow att hon började må illa och spyorna avlöste varandra.

Paulina "Paow" Danielsson, 24, och pojkvännen Lancelot Hedman Graaf, 17, är upp över öronen förälskade och befinner sig just nu på sin andra vända till Thailand för att träna och njuta av varandras sällskap. Paret började träffas i slutet av sommaren och föll väldigt snabbt för varandra. Men faktum är att Lance ljög om sin ålder för att Paulina inte skulle tycka att han var för ung, vilket de skrattar åt såhär i efterhand.

Lancelots mamma, Magdalena Graaf har uttryckt sin glädje över att Lancelot träffat Paulina och på sin blogg har hon skrivit ut en hyllning till bloggerskan.

"Lance och Paulina är hemma. Så mysigt! Vilken go svärdotter jag fått! Så omtänksam och hjälpsam", skrev hon då. 

Men några veckor senare skrev Magdalena ett nytt inlägg om Paow och Lance där hon berättade om att hennes "nummer ett skräck", hade varit om paret skulle bli föräldrar nu. 

"Nu är min största oro att Paulina och Lance inte ska skydda sig. Min nummer ett-skräck skulle vara samtalet: 'Ooops vi ska ha en bebis', det blir säkert jag som får passa en massa och så vidare. Min andra skräck är att bli farmor. Jag är alldeles för ungdomlig och fräsig", skrev hon i inlägget.

"Fick panik då jag är mot abort"

Paulina har nu valt att berätta lite om senaste tiden i Thailand och nämner då att hon under senaste tiden slarvat lite med sina p-piller, vilket resulterade i att hon och Lance misstänkte att hon blivit gravid.

"Jag trodde ju att jag kanske var gravid för att jag började kräkas ofta. Lance bemötte det väldigt bra, höll sig lugn och sa typ bara 'Ska vi bli föräldrar, jag vet inte om jag är redo' sa han". 

"Jag måste erkänna att jag själv fick lite panik då jag egentligen inte är för abort vilket han vet. Men jag vet att han är yngre än mig och jag älskar honom så jag hade aldrig velat förstöra något för honom, så jag hade gjort abort ifall jag blev gravid nu. Men det var bara min mage som krånglade till och från. Så jag är inte gravid. Lance bemötte det som att han finns där oavsett vad. Och att han skulle hålla min hand genom hela aborten isåfall, vilket är väldigt fint av honom och det är därför jag älskar honom så mycket", tillägger hon. 

Paulina avslutar sitt inlägg med att berätta att hon nu, efter att ha provat en rad olika preventivmedel, kommer att sätta in en ny p-stav. 

"Så fort jag kommer hem till Sverige så ska jag stoppa in en p-stav igen, då behöver inte svärmor vara orolig på tre år iallafall", skriver hon.

Har du någon gång misstänkt att du är gravid?