Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Eric Hagberg försökte ragga upp Bianca Ingrosso

Nöje | 13/01/2018 20:56

Det var under Kristallen-galan som Paradise Hotel-profilen Eric Hagberg försökte ragga upp Bianca Ingrosso. Det är sedan tidigare känt att Eric har en crush på Bianca och att han blir knäsvag av att få syn på henne.

Talang Sverige är tillbaka för att hitta landets nya superstjärna, och med sig har programmet en helt ny jury. Den färgstarka juryn består av inga mindre än Bianca IngrossoDavid BatraLaGaylia Frazier och Alexander Bard. Programmet leds även av Pär Lernström och Kristina ”Keyyo” Petrushina.

TV4 anordnade en pressträff där medierna fick träffa juryn och Nyheter24 passade då på att haffa Bianca Ingrosso som berättade att hon stortrivdes med sin uppgift som jurymedlem.

Talang 2018.
Bianca Ingrosso i Talang 2018.
Bianca Ingrosso i Talang 2018.

Men Bianca berättade lite annat smått och gott, bland annat fick hon frågan av reportern "om hon visste om att Eric Hagberg har en crush på henne". Och mycket riktigt visste hon det. Eric har nämligen försökt att ragga upp Bianca under Kristallen-galan. 

Hur det gick? Det ser du i klippet ovan.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Följer du Bianca Ingrosso på sociala medier?