Linda Lindorff berättar om sexet i Farmen.
1 av 2
Linnea Landström hade sex i Farmen. - Foto: Anders Wiklund, TT, TV4, Instagram. Bilden är ett montage.
Farmen-deltagaren Linnea Landström.
2 av 2
Farmen-deltagaren Linnea Landström.

Linnea Landström hade sex i Farmen: Får ju tro vad man vill

Den tidigare "Farmen"-programledaren Linda Lindorff avslöjar allt om sexet i "Farmen" – och en del snuskiga detaljer kommer nog att chocka tittarna. En av deltagarna som haft sex i "Farmen" är Linnea Landström.


Linda Lindorff, 45, var programledare för "Farmen" i TV4 mellan åren 2003-2004 och från 2013-2014. 

Succéprogrammet hade under Lindas ledning nästan en miljon tittare, och i sin blogg så drar sig nu Linda till minnes den gamla goda tiden.

I sin blogg avslöjar bland annat Linda att det gick riktigt hett till bland deltagarna.

”Det var så mycket bråk, så mycket snusk och så mycket härlig kamp, vänskap och kärlek”, skriver Linda på sin blogg.

Linda berättar vidare att det var både hemlig och öppen kärlek – och en hel del hångel när ingen såg.

Att det var fattigt på hygienfronten verkade inte bekomma deltagarna som fick till det. Linda skriver att ingen brydde sig om partnern hade borstat tänderna eller hade rena lakan.

"Man kysser varandra ändå och myser i skogen eller bakom en ko i ladan. Urhärligt ju! Kärleken övervinner allt och kan gott tjäna på att vara lite smutsig ibland”, skriver Linda.

Som programledare hade Linda självklart råkoll på vilka som hade ihop det med varandra – men hon tänker inte avslöja några namn.

”Jag fick höra om vilka som hade sex också så klart men skvaller ska man ju inte tro på så jag nämner så klart inga namn. Tycker bara det är härligt att i all den kamp och hårda tillvaro med stundtals brist på mat, en hel del bråk, svek och krävande arbete så uppstår attraktion och kärlek. Det är ju underbart", skriver Linda i sin blogg.

År 2017 blev den färgstarka deltagaren Linnea Landström, 21, rejält omskriven efter att hon och deltagaren Alexander Vörös hade sex med varandra i "Farmen" redan första natten.

Linnea Landström. Bildkälla: Instagram.

Linnea själv kommenterade det hela på Instagram.

"Man får ju tro vad man vill! "Åka" av haha..", skrev Linnea .

– Det är riktiga känslor. Folk gråter på riktigt och är arga på riktigt. Och i år är de fan kåtare än någonsin också. Det är massa "åka" i år, det har jag aldrig varit med om på "Farmen". Som vi har märkt i alla fall, den här gången har vi märkt det, berättade "Farmen"-programledaren Paolo Roberto, 48, för Expressen förra året.

/
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kollar du på Farmen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Carina Burman får Bonnier-stipendium

Sofia Jannok kan få novellpris

En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

1 timme sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

3 timmar sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08
Journalisten och författaren Elinor Torp tilldelas årets Stig Dagerman-pris för att hon "riktar ett obevekligt ljus in i det svenska välfärdssamhällets skuggsida", skriver Älvkarleby kommun i ett pressmeddelande.