Linda Lindorff berättar om sexet i Farmen.
1 av 2
Linnea Landström hade sex i Farmen. - Foto: Anders Wiklund, TT, TV4, Instagram. Bilden är ett montage.
Farmen-deltagaren Linnea Landström.
2 av 2
Farmen-deltagaren Linnea Landström.

Linnea Landström hade sex i Farmen: Får ju tro vad man vill

Den tidigare "Farmen"-programledaren Linda Lindorff avslöjar allt om sexet i "Farmen" – och en del snuskiga detaljer kommer nog att chocka tittarna. En av deltagarna som haft sex i "Farmen" är Linnea Landström.


Linda Lindorff, 45, var programledare för "Farmen" i TV4 mellan åren 2003-2004 och från 2013-2014. 

Succéprogrammet hade under Lindas ledning nästan en miljon tittare, och i sin blogg så drar sig nu Linda till minnes den gamla goda tiden.

I sin blogg avslöjar bland annat Linda att det gick riktigt hett till bland deltagarna.

”Det var så mycket bråk, så mycket snusk och så mycket härlig kamp, vänskap och kärlek”, skriver Linda på sin blogg.

Linda berättar vidare att det var både hemlig och öppen kärlek – och en hel del hångel när ingen såg.

Att det var fattigt på hygienfronten verkade inte bekomma deltagarna som fick till det. Linda skriver att ingen brydde sig om partnern hade borstat tänderna eller hade rena lakan.

"Man kysser varandra ändå och myser i skogen eller bakom en ko i ladan. Urhärligt ju! Kärleken övervinner allt och kan gott tjäna på att vara lite smutsig ibland”, skriver Linda.

Som programledare hade Linda självklart råkoll på vilka som hade ihop det med varandra – men hon tänker inte avslöja några namn.

”Jag fick höra om vilka som hade sex också så klart men skvaller ska man ju inte tro på så jag nämner så klart inga namn. Tycker bara det är härligt att i all den kamp och hårda tillvaro med stundtals brist på mat, en hel del bråk, svek och krävande arbete så uppstår attraktion och kärlek. Det är ju underbart", skriver Linda i sin blogg.

År 2017 blev den färgstarka deltagaren Linnea Landström, 21, rejält omskriven efter att hon och deltagaren Alexander Vörös hade sex med varandra i "Farmen" redan första natten.

Linnea Landström. Bildkälla: Instagram.

Linnea själv kommenterade det hela på Instagram.

"Man får ju tro vad man vill! "Åka" av haha..", skrev Linnea .

– Det är riktiga känslor. Folk gråter på riktigt och är arga på riktigt. Och i år är de fan kåtare än någonsin också. Det är massa "åka" i år, det har jag aldrig varit med om på "Farmen". Som vi har märkt i alla fall, den här gången har vi märkt det, berättade "Farmen"-programledaren Paolo Roberto, 48, för Expressen förra året.

/
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kollar du på Farmen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.