Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linnea Landström hade sex i Farmen: Får ju tro vad man vill

Nöje | 16/01/2018 14:44

Den tidigare "Farmen"-programledaren Linda Lindorff avslöjar allt om sexet i "Farmen" – och en del snuskiga detaljer kommer nog att chocka tittarna. En av deltagarna som haft sex i "Farmen" är Linnea Landström.

Linda Lindorff, 45, var programledare för "Farmen" i TV4 mellan åren 2003-2004 och från 2013-2014. 

Succéprogrammet hade under Lindas ledning nästan en miljon tittare, och i sin blogg så drar sig nu Linda till minnes den gamla goda tiden.

I sin blogg avslöjar bland annat Linda att det gick riktigt hett till bland deltagarna.

”Det var så mycket bråk, så mycket snusk och så mycket härlig kamp, vänskap och kärlek”, skriver Linda på sin blogg.

Linda berättar vidare att det var både hemlig och öppen kärlek – och en hel del hångel när ingen såg.

Att det var fattigt på hygienfronten verkade inte bekomma deltagarna som fick till det. Linda skriver att ingen brydde sig om partnern hade borstat tänderna eller hade rena lakan.

"Man kysser varandra ändå och myser i skogen eller bakom en ko i ladan. Urhärligt ju! Kärleken övervinner allt och kan gott tjäna på att vara lite smutsig ibland”, skriver Linda.

Som programledare hade Linda självklart råkoll på vilka som hade ihop det med varandra – men hon tänker inte avslöja några namn.

”Jag fick höra om vilka som hade sex också så klart men skvaller ska man ju inte tro på så jag nämner så klart inga namn. Tycker bara det är härligt att i all den kamp och hårda tillvaro med stundtals brist på mat, en hel del bråk, svek och krävande arbete så uppstår attraktion och kärlek. Det är ju underbart", skriver Linda i sin blogg.

År 2017 blev den färgstarka deltagaren Linnea Landström, 21, rejält omskriven efter att hon och deltagaren Alexander Vörös hade sex med varandra i "Farmen" redan första natten.

Linnea Landström hade sex i Farmen.
Linnea Landström. Bildkälla: Instagram.

Linnea själv kommenterade det hela på Instagram.

"Man får ju tro vad man vill! "Åka" av haha..", skrev Linnea .

– Det är riktiga känslor. Folk gråter på riktigt och är arga på riktigt. Och i år är de fan kåtare än någonsin också. Det är massa "åka" i år, det har jag aldrig varit med om på "Farmen". Som vi har märkt i alla fall, den här gången har vi märkt det, berättade "Farmen"-programledaren Paolo Roberto, 48, för Expressen förra året.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kollar du på Farmen?