Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Instagram-fenomenen ALLA måste sluta med år 2018

- 18/02/2018, 13:42

Halvnakna bilder där texten säger att man vill "visa upp sin nya frisyr", en boomerang med texten "min man han kan", ja många olika Instagram-fenomen måste få ett slut.

1. "Min man han kan"

Ja men grattis till dig som har hittat en kille som faktiskt kan öppna en påse chips, lägga chipsen i en skål och ställa den på vardagsrumsbordet. Alla vet att det är du själv som tänt ljusen, blandat dippen och köpt färska blommor.

Bild från Instagram

2. "Kom hem till detta" boomerang

Denna text kan liknas vid en använd mascara man måste skrapa ur. Eller en Wettex-trasa som nu kan liknas vid en brun liten servett. Det är använt, gammalt och söndernött. Snälla kom på något nytt. Och nej "min man han kan" inkluderas inte. 

3. Boomerang överlag

Detta är den mest irriterande uppdateringen som någonsin funnits på internet. Man blir för i helvete åksjuk av att titta på skiten.

4. "Ut på tur aldrig sur"

Skrev alla mammor till alla uppdateringar någonsin under 2017. "Jag klarar inte av att vara instängd med den här levande och skrikande bajsblöjan längre" vore en mer rimlig caption.

5. "Aciabowl" 

Ursäkta men vad fan är det här? En skål med röd smörja, banan och jordnötssmör, och ja vi förstår att du ska försöka äta nyttigt men snälla nån.

Aciabowl

6. Tjejer som varit gravida i fem minuter

Håller runt magen och tittar ner på den. Caption: "Den här mamsen behöver sin vila".

Gravidbild

7. Nakenbilden där du skriver typ "fint hår"

Just be honest. "Här är min röv".

Lättklädd bild

8. Träningsbilden 

När en hyffsat vältränad person lägger upp en kroppsbild med texten: "På väg till gymmet, så ska vi se vad vi kan göra åt den här katastrofen/julgrisen/etc etc"

Förlåt, men är du komplett jävla dum i huvudet? För det första så ber jag till Gud om att du inte har några yngre följare som du smittar med ditt skeva kroppsideal. För det andra är det lika klart som korvspad att det ENDA du är ute efter här är att folk ska skriva komplimanger om att "du är så snygg som du är" . Det du borde träna är din hjärna. 

Träningsbild

9. Snapchatfilter på Instagram

Visst din dåliga hy får sig en boost men hur ska du förklara att ditt ansikte och sin näsa plötsligt blivit jättesmala medan ögonen vuxit till dubbel storlek? Ett alternativ som kan kännas väldigt drastiskt är att kanske skita i att lägga upp en selfie om du har en dålig dag. Det är snapfilter. PÅ INSTAGRAM. 

Samma sak gäller er som lägger upp en bild med en "Snyggfilter" med texten "No make up" till. Räknas filter som i princip plastikopererar dig, som osminkat? Nej det gör det inte. 

Snapchatfilter

Bild: Saxon Brooker

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Använder du Instagram dagligen?