Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jessica Almenäs avslöjar världstjärnan hon gömmer i sin telefonbok: "Vi skulle äta middag"

- 20/01/2018, 17:26 -

Vilken är Jessica Almenäs värsta fobi, när är hon som lyckligast och vem är det absolut mest kända namn hon har i sin telefonbok? Det och mycket mer svarar hon på i en intervju med Nyheter24.

Jessica Almenäs är en av Sveriges mest hyllade programledare och just nu är hon aktuell med programmet "Superstars". I programmet möts en rad olika sport-legender i olika grenar för att göra upp om vem som är starkast. I år ser vi bland andra Patrik Sjöberg och Tomas Ravelli ställa upp. 

På pressträffen inför premiären träffade Nyheter24 Jessica och frågade henne lite om programmet och inspelningen. Vi passade även på att fråga henne om hon själv har något känt namn i sin telefonbok. Och svaret chockerade reportern.

Profilen hon hade numret till var ingen mindre än sprinterlöparen Michael Johnson, 50, som har fyra OS-guld och åtta världskupp-segrar i bagaget. Hur det kommer sig att hon hade numret? Det ser du i spelaren ovan. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.