Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anna Book ger bort sina trosor: "De är för stora nu"

- 22/01/2018, 09:22 -

Anna Book vann Biggest Loser och under sin medverkan gick hon ned hela 24 kilo, och efter sin medverkan har Anna gått ned ännu mer i vikt. Detta gör naturligtvis att hon inte kan ha sina forna kläder, vilket även inkluderar hennes trosor.

Anna Book, 47, kammade hem vinsten i "Biggest Loser VIP". Anna lyckades gå ner hela 24 kilo i programmet och hon har totalt gått ned 74 kilo om man räknar från då när hon vägt som mest. Då vägde hon 130 kilo.  

Efter sin medverkan uppdaterar Anna sin Instagram flitigt där hon låter sina fans följa med på hennes resa. 

Har genomgått en rad olika operationer

Anna har efter sin viktnedgång valt att operera sina bröst samt att sy ihop sina magmuskler som tidigare varit trasiga. 

– Jag ska fixa mina girlisar och sen ska jag sy ihop mina magmuskler för de är trasiga. Det är en vanlig operation när man har fött barn, gjort tre kejsarsnitt och sen gjort 17 bukoperationer, sa hon glatt i Breaking News med Filip och Fredrik.

Anna har även fixat löshår samt kronor på sina tänder.

Med viktnedgång kommer även mindre kläder, vilket nu gör att Anna inte kan ha en stor del av sin garderob längre och därför har hon bestämt sig för att sälja sina saker på en loppis eller helt enkelt skänka bort kläderna.

Säljer sina trosor

Med viktnedgång kommer även mindre kläder, vilket nu gör att Anna inte kan ha en stor del av sin garderob längre och därför har hon bestämt sig för att sälja sina saker på en loppis eller helt enkelt skänka bort kläderna, berättar Bloggbevakning

Under en live-video visade hon upp en rad olika plagg, bland annat sina trosor som hon känner för att ge bort till bättre behövande. 

– Många av trosorna har fortfarande prislapparna kvar. Det här paret kostar kanske 50 kronor men då kan jag ju exempelvis sälja dem för 20 kronor. De är verkligen alldeles för stora och då är det ju bättre att någon annan använder dem. 

– Självklart pratar jag om oanvända trosor, men det hoppas jag alla förstår. 

Vill du se videon där Anna säljer sina trosor? Det kan du göra här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.