Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alexander Bard om bråken i Talang-juryn: "Pågick hela tiden"

- 27/01/2018, 21:03

Det är inte alltid en dans på rosor för juryn berättar Alexander Bard om Talang 2018. Fyra väldigt olika viljor ska snabbt bedöma om artisten är värd att satsa på eller inte och det resulterade i en hel del bråk.

Talang 2018 var riktigt omdiskuterat redan innan programmet hade premiär och det handlade främst om att många ville att TV4 skulle bojkotta Alexander Bard, det kan du läsa mer om här

När programmet väl hade premiär fick Gustav Wigelius oss att ramla av stolen med sin grymma tolkning av Ariana Grandes låt, du kan se en bit av hans framträdande här. Det blev ett rungande ja från juryn och Alexander Bard valde att ge honom sin "golden buzzer" och skicka honom direkt till final. 

Men juryn har verkligen inte alltid varit lika överens som då. På programmets pressträff berättade Bard att det ofta var bråk som pågick mellan jurymedlemmarna. 

– Det kunde vara gånger som andra medlemmar i juryn tror att ett framträdande är bra medan någon med mer expertis förstår att det inte är något originellt, säger Alexander Bard till Nyheter24

Eftersom det kan bli oavgjort när juryn på fyra personer röstar så har det tillkommit en regel som säger att man måste ha minst tre stycken ja för att komma vidare, något som Bard tyckte var väldigt nödvändigt. 

Han berättar också att det är en jury där alla medlemmar har väldigt olika ingångar.

– Så där kan det smälla till, säger han. 

Hör mer om bråken i klippet ovan. 

Tittar du på Talang?