Onsdag 26 Jan
Stockholm

Osman, 5, chockade juryn med sin fantastiska raplåt: "Sjukaste vi sett"

5-årige lille Osman tog över scenen och krossade med sitt framträdande under kvällens Talang 2018.
5-årige lille Osman tog över scenen och krossade med sitt framträdande under kvällens Talang 2018. Foto:

Det var under kvällens Talang Sverige som svenska folket, publiken och juryn lämnades i tårar efter att 5-årige lille Osman tog över scenen och krossade med sitt framträdande.

Kommentera (20)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kvällens Talang Sverige bjöd på ett utav de mest hyllande framträdanden i programmets historia. Det var när lille 5-årige Osman blygt klev upp på scenen som hela kvällen skulle komma att få en total vändning. 

Redan innan Osman börjat sjunga charmade han juryn med sin försynta uppsyn och superhärliga personlighet, men därefter fick han dem att totalt flyga av stolen när han satte igång att rappa. 

Osman rev av en välproducerad och välsjungen superlåt och han gjorde det med bravur. Redan några sekunder in i sången sitter Bianca Ingrosso och gapar, Alexander Bard har tårar i ögonen och Lagaylia Frazier ställer sig upp och klappar händerna i takt till musiken – likt resten av publikhavet. 

Efter sin låt fick Osman stående ovationer och jurymedlemmarna har svårt att få fram ord. Det slutar med att charmtrollets pappa kom ut på scenen och mötte även han lika stora applåder. 

"Har spenderat mycket tid på sjukhus"

Pappan berättar att Osman tidigare varit väldigt sjuk och tvingats operera hjärtat tre gånger. Det har gjort att de sjungit tillsammans på sjukhuset då musiken gjort honom lugn. 

– Vi har varit mycket på sjukhuset. Så när han var bebis så blev han väldigt lugn av musik, och på den vägen har det fortsatt. Han älskar att rappa och jag vill att han ska göra det han älskar, berättar pappan.

Osmans pappa klev upp på scenen och berättade en rörande historia.
Bianca Ingrosso rördes till tårar under framträdandet.
Osman har opererat hjärtat tre gånger.

– Den här berättelsen når mig djupt ned i hjärtat och ni två tillsammans är helt fantastiska, sa Bard samtidigt som att LaGaylia lägger sin "golden buzzer" på Osman vilket gör att han skickas direkt till finalen. 

Vill du se hela klippet kan du göra det här på TV4Play.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tittar du på Talang?
Tack för din röst!
Kommentera (20)
Kopiera länk
Dela