Tisdag 25 Jan
Stockholm

Här är allt från världspremiären av Fast and the Furious Live

Vin Diesel och bil
Världspremiär Fast and the Furious i London. Foto: TT

Är du ett Fast and the Furious-fan? Vi var på plats i London på världspremiären av Fast and the Furious Live. Här får du veta allt om kvällen.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var 2013 som den tragiska nyheten nådde världen – skådespelaren Paul Walker, 40, hade avlidit efter en bilkrasch. Paul Walker sörjdes av både kollegor, familj och fans och hade precis filmat klart den sjunde filmen i Fast and the furious-serien

När nyheten att en åttonde film var på gång, trots Walkers bortgång, så var spekulationerna snabbt igång om vilken skådespelare som skulle ersätta Paul. Och det blev Clint Eastwoods son, Scott Eastwood, 30, som vi fick se i ”Fast 8". 

Det är inte bara film nio och tio som är på gång utan en live-show också. Den första Fast and the Furious Live-showen någonsin hade premiär i London på O2 arena och Nyheter24 var på plats. 

På röda mattan ropade fansen efter Fast and the Furious huvudkaraktär Vin Diesel. Det var inte bara han som dök upp där utan man kunde se en skymt av fotbollsspelaren Conor Wickham, skådespelaren Jonathan Bailey, popstjärnan Amelia Lily och sångerskan från Girls Aloud – Nicola Roberts.

Den adrenalintankade tvåtimmars-showen tog med fansen genom alla åtta filmerna som har gjorts. Under showen fick fansen se bilar från filmerna, stunts och via en 3D-projektionsanläggning var platserna från filmerna återskapade.

Det är två huvudkaraktärer som tog fansen genom showen. Elysia Wren spelar Sophia Diaz och Mark Ebulué spelar den välkända DSS Agent Dawson.

Fast and the Furious i London

Fast and the Furious Live kommer att turnera i Europa under 2018 och kommer till Stockholm 25-27 maj. Och för de som inte har möjlighet att gå på showen kan de vänta spänt på film nio och tio som förväntas ha premiär 2019 och 2021.

Se smygkikar från showen och röda mattan i klippet ovan.

Är du ett fan av Fast and the Furious?
Tack för din röst!
Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela