Äntligen! Här är första gravidbilden på Kylie Jenner

Om en månad ska superstjärnan Kylie Jenner föda sin bebis. För första gången på fem månader har Kylie Jenner nu lämnat sitt hem – och nu kan du se bilden som alla pratar om.


Sedan i september 2017 har Kylie Jenner, 20, hållit sig hemma i sitt exklusiva grindsamhälle i Calabasas, Los Angeles. 

Kylie är höggravid – stjärnan är redan i åttonde månaden, och hon har isolerat sig totalt sedan nyheten läckte ut om att hon väntar barn tillsammans med pojkvännen Travis Scott, 25.

Anledningen till att Kylie har blivit en riktig enstöring är att hon hatar sin nya kropp och inte vill synas i rampljuset.

Kylie, som annars bjuder sina hundramiljontals fans på helkroppsbilder och selfies, har även legat lågt på sociala medier. 

Kylie Jenner i augusti 2017. Bildkälla: Instagram.

På familjen Jenner-Kardashians julkort syntes hon inte till, och när alla syskon var med i Calvin Kleins nya reklamkampanj så dolde Kylie sin bebismage med en filt.

Kylie har fortfarande inte bekräftat sin graviditet – men nu går det inte att hålla hemligt längre...

Med en knapp månad kvar till beräknad födsel så tänkte kanske att Kylie lite frisk luft skulle göra henne gott. Sagt och gjort – under onsdagseftermiddagen så syntes Kylie vid en byggarbetsplats i Hidden Hills. 

Vid sin sida hade Kylie bästa kompisen Jordyn Woods, och de fångades snabbt på bild av fotografer på den amerikanska sajten TMZ. Tätt efter Jordyn och Kylie trippade Kylies mamma Kris Jenner. 
 
Så vad gjorde det här glada gänget mitt ute i ingenstans? 

Jo, Kylie Jenner har nämligen köpt en stor del land i Hidden Hills som hon var ute och inspekterade i Los Angeles heta solsken.

TMZ har även lyckats fånga Kylie på video där hon masar sig in i en väntande SUV. 

Det här är alltså den första bilden på Kylie Jenners bebisbula – för ett par veckor sedan cirkulerade bilder på någon som påstods vara Kylie men absolut inte var det...

Här är den – första bilden på gravida Kylie Jenner. Bildkälla: TMZ

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!