Onsdag 14 Apr
Stockholm

Alexandra "Kissie" Nilsson visar sin akne på osminkade bilder

Kissie visar sin hormonella akne.
1 av 2
Kissie visar sin hormonella akne. Foto:
Kissie visar sin hormonella akne.
2 av 2
Kissie visar sin hormonella akne. Foto:

Alexandra "Kissie" Nilsson drabbas av hormonell akne när hon ska ha mens. Nu visar hon upp den nakna sanningen på sociala medier – och många fans känner minst sagt igen sig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bloggdrottningen Alexandra "Kissie" Nilsson, 26, befinner sig just nu på en härlig solsemester i Nya Zeeland. Med på resan är självklart Alexandras pojkvän Andreas Hellmers, 35.

På Instagram och i sin populära blogg så har Kissie bjudit följarna på drömmiga bilder från stränder, solnedgångar och annat ultralyxigt. 

Den som följer Kissie vet att hon inte bangar på att lägga ut fina bilder på sig själv, och under fredagen var det dags igen. 

Men den här gången valde Kissie att vara helt osminkad – och hon visade dessutom att hon är precis som oss alla, och får finnar ibland.

"Sitter just nu på vår uteservering och njuter av att kunna sitta i min bikini samtidigt jag bloggar. Vilar huden också, som ni ser har jag fått rejäla utbrott vid hakan..  Tror det är hormonellt, läste någonstans att finnarna runt munnen och hakan beror på det", skriver Alexandra. 

Hon berättar vidare att hon även fått finnar vid tinningen och småknottror i pannan, något Alexandra tror beror på att hon är uttorkad. 

Kissie visar sin hormonella akne.
Kissie visar sin hormonella akne. Bildkälla: Instagram.

"Jag får ju finnar varje gång jag ska få mens, det och att mitt högra bröst blir svullet. Så svullet så den väller ut ur BH:n medan den andra är i samma storlek som vanligt. Haha knäppt det där. Men så är det!", skriver Alexandra i sin blogg.

Hon påpekar att det faktiskt är väldigt naturligt och inget konstigt alls, vilket hennes följare håller med om.

"Härligt med lite ”real life” jag har likadant idag"

"Älskar att du lägger upp en sån här bild! Och du är fin oavsett"

"Härligt med lite mänskligt bland all glans o glamour på Instagram"

"Tack Alexandra för den bilden!! Jag lever med mild men ändå akne. Både äter och smörjer mig med antibiotika dagligen och mår så dåligt över mina finnar!!"

"Så bra att någon äntligen tar upp detta o snackar om det, bästa du!!"

"Samma här! Glad jag blir att se någon lägga ut finnar på Instagram. Mer finnar på IG"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera
Kopiera länk
Dela