Kissie visar sin hormonella akne.
1 av 2
Kissie visar sin hormonella akne.
Kissie visar sin hormonella akne.
2 av 2
Kissie visar sin hormonella akne.

Alexandra "Kissie" Nilsson visar sin akne på osminkade bilder

Alexandra "Kissie" Nilsson drabbas av hormonell akne när hon ska ha mens. Nu visar hon upp den nakna sanningen på sociala medier – och många fans känner minst sagt igen sig.


Bloggdrottningen Alexandra "Kissie" Nilsson, 26, befinner sig just nu på en härlig solsemester i Nya Zeeland. Med på resan är självklart Alexandras pojkvän Andreas Hellmers, 35.

På Instagram och i sin populära blogg så har Kissie bjudit följarna på drömmiga bilder från stränder, solnedgångar och annat ultralyxigt. 

Den som följer Kissie vet att hon inte bangar på att lägga ut fina bilder på sig själv, och under fredagen var det dags igen. 

Men den här gången valde Kissie att vara helt osminkad – och hon visade dessutom att hon är precis som oss alla, och får finnar ibland.

"Sitter just nu på vår uteservering och njuter av att kunna sitta i min bikini samtidigt jag bloggar. Vilar huden också, som ni ser har jag fått rejäla utbrott vid hakan..  Tror det är hormonellt, läste någonstans att finnarna runt munnen och hakan beror på det", skriver Alexandra. 

Hon berättar vidare att hon även fått finnar vid tinningen och småknottror i pannan, något Alexandra tror beror på att hon är uttorkad. 

Kissie visar sin hormonella akne. Bildkälla: Instagram.

"Jag får ju finnar varje gång jag ska få mens, det och att mitt högra bröst blir svullet. Så svullet så den väller ut ur BH:n medan den andra är i samma storlek som vanligt. Haha knäppt det där. Men så är det!", skriver Alexandra i sin blogg.

Hon påpekar att det faktiskt är väldigt naturligt och inget konstigt alls, vilket hennes följare håller med om.

"Härligt med lite ”real life” jag har likadant idag"

"Älskar att du lägger upp en sån här bild! Och du är fin oavsett"

"Härligt med lite mänskligt bland all glans o glamour på Instagram"

"Tack Alexandra för den bilden!! Jag lever med mild men ändå akne. Både äter och smörjer mig med antibiotika dagligen och mår så dåligt över mina finnar!!"

"Så bra att någon äntligen tar upp detta o snackar om det, bästa du!!"

"Samma här! Glad jag blir att se någon lägga ut finnar på Instagram. Mer finnar på IG"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

1 timme sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

3 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.