Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här gör Tousin Chiza total succé i Talang Sverige

- 26/01/2018, 21:30 -
Tousin Chiza och Talang-juryn

Tousin Chiza gjorde total succé i Talang Sverige

I kvällens Talang Sverige lämnades hela publiken och juryn i tårar efter Tousin Chizas gripande historia och fantastiska framträdande.

Under kvällens Talang Sverige var det en kille som fick stående ovationer från precis hela juryn. Och inte ett öga lämnades torrt. 

Det var när 15-åriga Tousin Chiza klev upp på scenen som juryn fick höra hans gripande historia och fantastiska sångröst. Tusse, som han kallas, berättade att han flydde från Kongo när han var fem år gammal, och under flykten kom han bort från sina föräldrar. 

Tousin Chiza
Tousin Chiza

Han kom till Sverige när han var åtta år gammal och bor nu hos en familj i Leksand. På scenen valde han att sjunga "Make you feel my love" med Adele

– Jag valde den här låten för att man kan visa känslor med den, som kärlek och sorg. När jag sjunger den låten så tänker jag på mamma, sa han i programmet. 

Hela juryn stod upp efter sången
Hela juryn stod upp efter sången

När "Tusse" var klar med sin sång stod hela juryn upp och inte ett öga var torrt. Det påverkade även Tusse som inte kunde hålla tårarna tillbaka. 

Tousin Chiza i tårar efter sitt framträdande i Talang Sverige
Tousin Chiza i tårar efter sitt framträdande i Talang Sverige

– Vilken sagolik röst du har, sa Alexander Bard

– Det här knäckte mig rejält, jag kan inte riktigt förstå vad du har fått gå igenom och sen att du står här och sjunger så pass vackert. Det var verkligen så så så fint, sa Bianca Ingrosso mellan snyftningarna. 

Det blev fyra ja från juryn och Tusse tog sig vidare i tävlingen. 

Bianca Ingrosso kunde inte hålla tårarna tillbaka
Bianca Ingrosso kunde inte hålla tårarna tillbaka

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tittar du på Talang?