PH-vinnaren Jeppe Johansson blev vegan – visar förändringen

- 31/01/2018, 10:31

Paradise Hotel-vinnaren Jeppe Johansson bestämde sig för att bli vegan. Idag är han 15 kilo lättare och mår enligt sig själv "bättre än någonsin". På sin Instagram visar han nu upp ett sjukt trick som han aldrig kunnat göra för 5 år sedan.

Jeppe Johansson klev in i Paradise Hotel 2013 och gjorde sig där känd i hela Sverige. Det hela slutade med att han vann och sedan kastade guldkulan i marken och gjorde Aina Lesse helt lottlös. 

2017 var han återigen med och tog sig långt men inte hela vägen då vinnaren Anna Pankova lyckades spela ut honom. Men lika glad för det är Jeppe. 

Han ägnar nu sina dagar åt att som han själv säger det "leva livet" och reser runt i världen och njuter av surfing, sol, träning och ländernas kulinariska utbud. 

Bild på Jeppe tagen för 5 år sedan.
Bild på Jeppe tagen för 5 år sedan. "Min kropp var fylld med gift och kött", skriver han.

På sociala medier har hans följare kunnat hänga med på hans resa, där han numer håller sig nykter och har full fokus på träning och välmående. Jeppe har även valt att bli vegan vilket han säger är ett av de bästa valen han gjort i sitt liv. 

Jeppe Johansson klev in i Paradise Hotel 2013 och gjorde sig där känd i hela Sverige.
Jeppe Johansson klev in i Paradise Hotel 2013 och gjorde sig där känd i hela Sverige.

I en video på Instagram visar han nu upp ett trick som han menar hade varit omöjligt för honom att genomföra för fem år sedan då han kropp var full med "kött och gift". 

Och ja, vi måste säga att vi är grymt imponerade. 

Se tricket i videon ovan. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.