Därför tog Linnea Widmark bort sin Instagram: "Tappade min mens"

Benjamin Ingrossos flickvän Linnea Widmark valde under en period att ta bort sin Instagram. Linnea berättar att hon länge påverkats av den rådande kroppshetsen som ofta dyker upp på sociala medier och att hon därför valde att dra i nödbromsen.


Benjamin Ingrosso har varit tillsammans med sin flickvän Linnea Widmark i cirka fyra år. Paret hade ett kort uppehåll förra året, men kunde efter ett tag inte hålla sig ifrån varandra. 

Nu är paret återigen tillsammans och Linnea har även börjat skymtas allt flitigare i Wahlgrens värld, där hon åker med familjen på semestrar och annat. 

Trots att Linnea inte verkar ha något problem med just rampljuset så berättade hon i December att hon blev tvungen att ta en paus från Instagram. Anledningarna var många, men främst hade hon påverkats otroligt negativt av den rådande kroppshetsen som förekommer lite här och var på appen. 

"Det är inte så många som vetat om hur allvarligt det varit", berättar Linnea.

"Det är inte så många som vetat om hur allvarligt det varit, men jag har haft en sjuk matfixering och hela min mobil har bestått av bilder på mat och modeller, jag har googlat upp hur man gör för att gå ned i vikt snabbt, hur man får synliga abs och smalare lår", skriver hon. 

"Det hela gick så långt att jag för ett halvår sedan tappade min mens och den har ännu inte kommit tillbaka, vilket säger en del om obalansen jag har i min kropp. Så med denna text ville jag berätta att jag nu tar en paus från Instagram. Min kropp och mitt hjärta behöver en rejäl paus", avslutar hon. 

Nu har Linnea kommit tillbaka till sociala medier, och hon meddelar att hon mår mycket bättre och att pausen var välbehövlig. 

"I’M BACK! Efter en månads välbehövd paus från sociala medier känner jag mig redo att köra igång igen. Tusen, tusen tack för responsen på mitt senaste inlägg. Era kommentarer och meddelanden har betytt så mycket. Verkligen", skriver hon. 

Linnea Widmark tackar nu alla nära och kära för stödet hon fått efter det ärliga inlägget.

Härligt att höra tycker vi!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.