Torsdag 9 Dec
Stockholm

Därför tog Linnea Widmark bort sin Instagram: "Tappade min mens"

Benjamin Ingrossos flickvän Linnea Widmark valde under en period att ta bort sin Instagram. Linnea berättar att hon länge påverkats av den rådande kroppshetsen som ofta dyker upp på sociala medier och att hon därför valde att dra i nödbromsen.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Benjamin Ingrosso har varit tillsammans med sin flickvän Linnea Widmark i cirka fyra år. Paret hade ett kort uppehåll förra året, men kunde efter ett tag inte hålla sig ifrån varandra. 

Nu är paret återigen tillsammans och Linnea har även börjat skymtas allt flitigare i Wahlgrens värld, där hon åker med familjen på semestrar och annat. 

Trots att Linnea inte verkar ha något problem med just rampljuset så berättade hon i December att hon blev tvungen att ta en paus från Instagram. Anledningarna var många, men främst hade hon påverkats otroligt negativt av den rådande kroppshetsen som förekommer lite här och var på appen. 

"Det är inte så många som vetat om hur allvarligt det varit", berättar Linnea.

"Det är inte så många som vetat om hur allvarligt det varit, men jag har haft en sjuk matfixering och hela min mobil har bestått av bilder på mat och modeller, jag har googlat upp hur man gör för att gå ned i vikt snabbt, hur man får synliga abs och smalare lår", skriver hon. 

"Det hela gick så långt att jag för ett halvår sedan tappade min mens och den har ännu inte kommit tillbaka, vilket säger en del om obalansen jag har i min kropp. Så med denna text ville jag berätta att jag nu tar en paus från Instagram. Min kropp och mitt hjärta behöver en rejäl paus", avslutar hon. 

Nu har Linnea kommit tillbaka till sociala medier, och hon meddelar att hon mår mycket bättre och att pausen var välbehövlig. 

"I’M BACK! Efter en månads välbehövd paus från sociala medier känner jag mig redo att köra igång igen. Tusen, tusen tack för responsen på mitt senaste inlägg. Era kommentarer och meddelanden har betytt så mycket. Verkligen", skriver hon. 

Linnea Widmark tackar nu alla nära och kära för stödet hon fått efter det ärliga inlägget.

Härligt att höra tycker vi!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela