Lady Gaga ställer in The Joanne World Tour.
Nu måste Lady Gaga ställa in sin konsert i Stockholm på grund av sjukdom. - Foto: TT

Lady Gaga ställer in konserten i Sverige – "Är förkrossad"

Nu går superstjärnan Lady Gaga ut med att hon ställer in sin konsert på Globen i Stockholm den 15 februari. I ett Twitter-inlägg förklarade hon i fredags natt att hon också ställer in tio andra konserter tillhörande "The Joanne World Tour".


Imorse kom sorgliga nyheter för tusentals svenska Lady Gaga-fans. Superstjärnan har nämligen bekräftat att hon ställer in de tio sista datumen på "The Joanne World Tour", via sin Twitter – däribland hennes konsert på Globen den 15 februari. 

Utöver Stockholm ställs också konserter i Köpenhamn, London, Manchester, Zürich, Köln, Paris och Berlin in.

Hon har valt att ställa resterande delen av turnén på grund av hennes kamp med den kroniska sjukdomen fibromyalgi, ett beslut som tagits på läkares rekommendationer. 

Är förkrossad

”Jag är så förkrossad att jag inte ens kan beskriva det. Allt jag vet är att om jag inte gör det här, så står jag inte för ord och mening med min musik. Jag lovar att jag kommer tillbaka till era städer, men just nu måste jag sätta min hälsa och mitt välmående främst”, skriver Gaga på Twitter

Har tidigare behövt ställa in konserter på grund av sjukdomen

Förra året behövde stjärnan också ställa in flera spelningar i Europa på grund av fibromyalgin. En av de spelningarna var en spelning i Stockholm som var planerad till oktober. 

I nuläget finns inget fastställt datum för när turnén återupptas, men pengarna för de inställda spelningarna återbetalas.

TV: Här dansar polisen under Ariana Grandes välgörenhetskonsert

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du hört talas om fibromyalgi tidigare?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

Textilmuseet prisat på Elle-galan

1 timme sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

1 timme sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.