Fredag 16 Apr
Stockholm

Lady Gaga ställer in konserten i Sverige – "Är förkrossad"

Lady Gaga ställer in The Joanne World Tour.
Nu måste Lady Gaga ställa in sin konsert i Stockholm på grund av sjukdom. Foto: TT

Nu går superstjärnan Lady Gaga ut med att hon ställer in sin konsert på Globen i Stockholm den 15 februari. I ett Twitter-inlägg förklarade hon i fredags natt att hon också ställer in tio andra konserter tillhörande "The Joanne World Tour".

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Imorse kom sorgliga nyheter för tusentals svenska Lady Gaga-fans. Superstjärnan har nämligen bekräftat att hon ställer in de tio sista datumen på "The Joanne World Tour", via sin Twitter – däribland hennes konsert på Globen den 15 februari. 

Utöver Stockholm ställs också konserter i Köpenhamn, London, Manchester, Zürich, Köln, Paris och Berlin in.

Hon har valt att ställa resterande delen av turnén på grund av hennes kamp med den kroniska sjukdomen fibromyalgi, ett beslut som tagits på läkares rekommendationer. 

Är förkrossad

”Jag är så förkrossad att jag inte ens kan beskriva det. Allt jag vet är att om jag inte gör det här, så står jag inte för ord och mening med min musik. Jag lovar att jag kommer tillbaka till era städer, men just nu måste jag sätta min hälsa och mitt välmående främst”, skriver Gaga på Twitter

Har tidigare behövt ställa in konserter på grund av sjukdomen

Förra året behövde stjärnan också ställa in flera spelningar i Europa på grund av fibromyalgin. En av de spelningarna var en spelning i Stockholm som var planerad till oktober. 

I nuläget finns inget fastställt datum för när turnén återupptas, men pengarna för de inställda spelningarna återbetalas.

TV: Här dansar polisen under Ariana Grandes välgörenhetskonsert

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du hört talas om fibromyalgi tidigare?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela